• en
  • fi
  • sv


Juvenes on vuonna 1959 perustettu suomalainen, opiskelijaomisteinen ravintolapalveluyritys.


Tarjoamme, lounas-, kahvila-, catering- ja ateriapalveluita ympäri Suomen.


Missä haluaisit tänään syödä?

Ajankohtaista

Toimitusjohtaja Päivi Lindén siirtyy toukokuun jälkeen elämässään uuteen vaiheeseen ja päättää yli 17 vuotta kestäneen työuran Juveneksella.
Toimitusjohtaja Päivi Lindén siirtyy toukokuun jälkeen elämässään uuteen vaiheeseen ja päättää yli 17 vuotta kestäneen työuran Juveneksella.

”Olen saanut olla näiden vuosien aikana mukana kasvattamassa ja kehittämässä yhtiötä sen huikeassa tarinassa valtakunnalliseksi, vastuulliseksi ravintolapalveluyritykseksi. Kiitos upeiden esihenkilöideni minulla on ollut kannustus jatkuvaan kehittymiseen sekä innostus ottaa uusia haasteita vastaan. Minuun on luotettu ja olen saanut johtaa lähes kaikkia Juveneksen liiketoiminnan ja tukipalveluiden tehtäviä Juvenes-urani aikana. Viimeiset reilut kolme ja puoli vuotta ensin…

Lue lisää
1350 1080 admin
Minna Gehör voitti PRO2023 ammattikeittiön päällikkö sarjan!
Minna Gehör voitti PRO2023 ammattikeittiön päällikkö sarjan!

Keskiviikkona 18.1.2023 PRO-gaalassa palkittiin Suomen kovimmat ravintola- ja keittiöammattilaiset. Juvenekselta finaalissa edustivat Minna Gehör ammattikeittiön päällikkö -sarjassa sekä Anita Peksiev kahvilan työntekijä -sarjassa. Minna Gehör pokkasi PRO-palkinnon ammattikeittiön päällikkö sarjassa 30 vuotisen uran ravintola-alalla tehnyt Minna Gehör vei voiton PRO-gaalassa ammattikeittiön päällikkö sarjassa. Tämä Oulun Yliopiston ravintoloista tuttu ravintola- ja tapahtumapäällikkö vakuutti tuomarit vankalla ammattitaidollaan…

Lue lisää
1350 1080 Ida Juureva
17 320 pelastettua lounasta vuonna 2022
17 320 pelastettua lounasta vuonna 2022

Vastuullisuus on yksi Juveneksen kolmesta kulmakivestä: Laatua, osaamista ja vastuullisuutta. Juveneksen yksi ympäristötavoitteista on taistella ruokahävikkiä vastaan. Hyvä keino hävikki ruuan hyödyntämiseen on tarjota ravintoloidemme asiakkaille mahdollisuuden ostaa lounaalta ylijäänyttä ruokaa heti lounasajan päätyttyä. Tällä tavoin pienennämme biojätteen ja hukkaruuan määrää, mutta samalla helpotamme asiakkaidemme arkea tarjoamalla valmiin terveellisen aterian kotiin. Viime vuonna pelastimme yhteensä…

Lue lisää
1080 874 Ida Juureva
Juvenes edustaa PRO2023 finaalissa kahden ehdokkaan kera – Äänestys on käynnissä!
Juvenes edustaa PRO2023 finaalissa kahden ehdokkaan kera – Äänestys on käynnissä!

PRO-gaalassa palkitaan vuosittain horeca-alan esikuvia ja huippuyksilöitä, jotka hurmaavat asiakkaat ammattitaidollaan ja asenteellaan. Tänä vuonna PRO-ehdokkuus keräsi ennätykselliset 6700 ehdotusta ja kannatusääntä, joiden joukosta kirkkaimmat tähdet eli finalisit on poimittu. Juvenes edustaa tänäkin vuonna finaalissa jopa kahden ehdokkaan voimin ­­– Henkilökunnastamme PRO2023 finaalipaikat lunastivat ravintola- ja tapahtumapäällikko Minna Gehör Oulun yliopistolta ammattikeittiön päällikkö -sarjassa sekä…

Lue lisää
1366 768 Ida Juureva
Pro-haku on käynnissä!
Pro-haku on käynnissä!

Ammattikeittiöiden ja ravintoloiden parhaat osaajat kautta Suomen ovat nyt haussa, ja Juveneksella on ehdokkaita neljässä sarjassa. Klikkaa

Lue lisää
1400 1400 R4V1NTOL4
Pikkujoulumenut julkaistu
Joulumenut kansi
Pikkujoulumenut julkaistu

Syksyn väriloisto taittuu pian talven valkeaan ja nyt on oikea hetki suunnitella yrityksen pikkujouluja. Tuotekehityksemme on loihtinut pikkujoulukaudelle neljä uutta, toinen toistaan herkullisempaa menua. Voit tutustua pääkaupunkiseudun menuihin

Lue lisää
874 900 admin
Aterioiden enimmäishinnat muuttuvat 1.10.2022 alkaen
Aterioiden enimmäishinnat muuttuvat 1.10.2022 alkaen

Perushintainen opiskelija-ateria Normaalin perushintaisen opiskelija-aterian enimmäishinta on 1.10.2022 alkaen enintään 3,20 €. Kalliimpi erikoisannos Kalliimmista raaka-aineista valmistetun erikoisannoksen hinta on 1.10.2022 alkaen vähintään 4,50 € ja enintään 5,85 €. Lisätietoja ateriavaihtoehdoista:

Lue lisää
842 595 admin
Vastuullisia tekoja yhteisön ja ympäristön hyväksi
Ympäristöteko
Vastuullisia tekoja yhteisön ja ympäristön hyväksi

Kannamme kaikessa toiminnassamme mukava ympäristövastuuta. Vastuu ympäristöstä on osa arvojamme (Laatua, Osaamista ja Vastuullisuutta) ja siten yksi toiminnan kulmakivi. Pyrimme toiminnassamme etsimään jatkuvasti uusia ja kokonaisvastuullisia toimintamalleja ympäristön hyväksi. Tavoitteemme on olla edelläkävijä ympäristöasioissa huomioiden asiakasodotukset sekä Juveneksen yhteiskuntavastuun. Edelläkävijänä aloitimme jo vuonna 1997 oman ympäristöohjelman vähentääksemme toimintamme ympäristövaikutuksia. Yksi meidän ympäristöpäämääristä on jätteeksi päätyvän materiaalin…

Lue lisää
1080 1080 R4V1NTOL4
Vastuullinen Juvenes
Hävikkiviikko
Vastuullinen Juvenes

Aina on aika arvostaa ruokaa, mutta erityishuomioita ja rakkautta ruoka saa tällä viikolla, kun 12.-18.9. vietetään jälleen Hävikkiviikkoa. Tiesitkö, että 1,3 miljardia tonnia ruokaa heitetään vuosittain maailmanlaajuisesti pois. Sillä määrällä voisi ruokkia noin 2 miljardia ihmistä. Ravintoloissamme voit ostaa lounaalta jäänyttä ruokaa mukaan lounasajan päätyttyä. Tule mukaan vähentämään hävikin määrää. Pelasta Lounas Suomessa koko ruokaketjun…

Lue lisää
996 994 admin
Oletko etsimämme juhlapalvelun osaaja?
Saarni Rekry
Oletko etsimämme juhlapalvelun osaaja?

Huomio! Rakastatko ammattimaista juhlimista ja ihmisten onnellistamista? Haluaisitko johtaa Kartanoa ja toimia tärkeässä avainroolissa ravintolapäällikön luottokaverina? Nyt on todellinen huippupaikka avoinna. Ravintola Saarni hakee apulaisravintolapäällikköä. Toimenkuvaan kuuluu myös Hatanpään Kartanon toiminnasta vastaaminen. Tutustu myös muihin avoimiin työpaikkoihin, ja jätä hakemus osoitteessa

Lue lisää
1080 1080 admin
  • 1
  • 2
Sivustomme käyttää evästeitä, liittyen kolmannen osapuolen palveluihin. Lue lisää tietosuojaselosteistamme ja hyväksy evästeiden käyttö.