• en
  • fi
  • sv


Juhlapalvelumme toimii ympäri Suomen


Juhlat ja tilaisuudet Juveneksen tai asiakkaan tiloissa

Rotisseurs_Juhlapalvelu
Juhlat ja tilaisuudet Juveneksen tai asiakkaan tiloissa

Juvenes Juhlapalvelun toiminnan kulmakivinä ovat korkealuokkaiset raaka-aineet, turvalliset valmistusprosessit, iloinen asiakaslähtöinen palvelu ja asiakkaiden viihtyminen. Kokemuksemme vaativien tarjoilujen järjestämisestä ja ammattitaitoinen henkilökuntamme takaavat onnistuneet juhlat, joissa vieraasi viihtyvät. Laaja menuvalikoimamme tarjoaa useita erilaisia ratkaisuja tilaisuuden teeman mukaan. Yhteistyöverkostomme kautta voimme tarjota kaikki tapahtumapalvelut ääni- ja valotekniikasta ohjelmapalveluihin.

Juhlatilat

Tarjoamme monipuoliset ja laadukkaat juhlatilat käyttöönne. Juveneksen omat sekä yhteistyökumppaneidemme juhlatilat sijatsevat eri puolilla Suomea, iso osa Tampereella, mutta myös muissa kaupungeissa opiskelija- ja businesskampuksilla.

Kokous- ja saunatilat

Tarvetta rauhalliselle kokoustilalle tai isolle auditoriolle? Erilaiset kokoustilat tai auditoriot saat käyttöönne meidän kauttamme. Kokousten jatkot tai yritysten iloiset illanvietot vietätte rennosti Juveneksen saunatiloissa. Saunatilat sijaitsevat Tampereen alueella.