Rôtisseurs-kilpimenut
Juvenes Juhlapalvelulle on myönnetty Chaîne des Rôtisseurs – Paistinkääntäjien Rôtisseurs-kilpi ensimmäisenä juhlapalveluyrityksenä Suomessa. Kilpi on maailman suurimman ja vanhimman gastronomisen järjestön korkein tunnustus ruoan ja palvelun tasosta.

Lumo
Suomi-neidon makumatka
Lumo teemamenu on kunnianosoitus kotimaisille raaka-aineille ja Suomelle. Menussa kohtaavat ruokakulttuurimme parhaat palat modernilla tavalla valmistettuna. Pääosissa on metsien ja järvien antimia sekä satokauden juureksia ja kasviksia. Menua voisi luonnehtia hurmaavaksi Suomi-neidon makumatkaksi. Menussa on ripaus taikuutta ja runsaasti viehätysvoimaa, mitä löytyy Suomen luonnosta runsain mitoin.
Ravunpyrstö-maalaisleipäset, hernepyrettä
Minifrittimuikkuja, punajuurta
Katajanmarja-sokerisuolattua kirjolohta, siianmätikreemiä
***
Kylmäsavuporo-perunasalaattia
Leipäjuustoa ja waldorfinsalaattia
Viherversosalaattia, tomaattia ja kurkkua
Napue-marinoituja lasimestarinkasviksia
***
Paahdettuja riistamakkaralastuja, herkkutattivuolukermaa
Yrttinen naudanfilékäristys,
säräjuureksia ja savusuolaperunoita
***
Neljän viljan näkkileipää, rahkavoita
Hinta 55,00 € / henkilö, vähintään 80 henkilölle
Jälkiruokaehdotus
Kahvia, teetä
Kuningatarkukkoa, vaniljamoussea ja raparperisiirappia
Hinta 8,90 € / henkilö menun yhteydessä
Top Secret
ruokaseikkailu
Agenttitarinoiden innoittamana Juveneksen keittiömestarit ovat luoneet klassisen tyylikkään ja samalla jännittävän menun, joka vie Sinut ja vieraasi ruokaseikkailuun. Reseptit ovat saaneet vaikutteita mm. Italian, Meksikon, Itävallan ja Marokon ruokakulttuureista. Esillepano on klassinen, mutta ruoissa löytyy sitäkin enemmän väriä, makua ja mausteisuutta. Alkuun tarjoillaan keittiömestarin tervehdys (Amuse-bouche), joka suositellaan nauttimaan shampanjalasillisen kanssa.
Amuse-bouche
***
Kuha-lohicevicheä
Rapuremouladella täytetyt teeleivät
***
Raviolilajitelma, persiljapestoa ja paahdettuja parmankinkkulastuja
***
Viherversosalaattia ja ruusuvinaigrettea
Kvinoa-pintopapusalaattia
***
Appelsiinilla maustettua kananpoikaa ja fenkolia
Harissa-jogurttikastiketta
***
Vuohenjuustoa ja martinisiirappia
***
Naudan picanhapaistia
Glaseerattua, ylikypsää porsaankylkeä
Guacamolea
Salsaa
***
Paahdettuja kaprisperunoita
***
Focaccia-leipää
Hinta 55,00 € / henkilö, vähintään 80 henkilölle
Jälkiruokaehdotus
Kahvia, teetä
Limoncello-hedelmiä ja suklaakrokanttimoussea
Hinta 8,90 € / henkilö menun yhteydessä
Chic
Chic teemamenu johdattaa makuseikkailulle vahvoja vaikutteita ranskalaisesta ja italialaisesta keittiöstä. Tyylikkääseen menuun on koottu tasapainoinen yhdistelmä selkeitä makuja. Menun perustan muodostavat kotimaisten lähituottajien laadukkaat raaka-aineet.
Pippuriglaseerattua savulohta, snapsipuolukoita
Grana Padano – juustoa
tummia viinirypäleitä, hunajaista tryffeliöljyä
***
Viher-versosalaattia, kapris-ruohosipuliremouladea
Paahdettua paprikasalaattia, basilikasalsaa
Punajuuri – bataattisalaattia, appelsiinivinegretteä
***
Ravunpyrstö-Caesarsalaattia, juureskrutonkeja
Kananpoikaa ”Bonne Femme”
***
Ylikypsää savustettua härän entrecôta,
tummaa Madeirakastiketta
Yrttistä palsternakkamuhennosta
Uunipaahdettuja yrttilohkoperunoita
***
Rouheista maalaisleipää, yrttituorejuustoa
Hinta 55,00 € / henkilö, vähintään 80 henkilölle
Jälkiruokaehdotus
Kahvia, teetä
Suklaamurukakkua ja tuorehedelmiä,
vaniljaliköörikermaa
Hinta 8,90 € / henkilö menun yhteydessä
Classic
Graavilohi – tuorejuustorulla
Italialainen salaattisekoitus
Savusiikacanapé
Vesikrassi
***
Katkarapu-parsasalaattia
Mustajuuri-vihersalaattia, ruohosipulivinegretteä
Kirkasta vehnä-tomaatti-perunasalaattia
***
Paahtopaistia, punasipulihilloketta
***
Roquefortjuustolla kuorrutettua karitsan paistia, punaviinikastiketta
Perunagratiinia Dauphinoise
Pariloituja portobello-sieniä ja kasviksia
***
Rouheista maalaisleipää
Voita
Hinta 55,00 euroa / henkilö vähintään 80 henkilölle
Menun hinta on voimassa Juvenes Ravintola Ziberiassa, Attilassa, Saarnissa ja Livessä vähintään 80 hengelle tai sopimuksen mukaan. Hintoihin sisältyvät tarjoilijat (tarjoiluaika 3 h), astiat, pöytäliinat ja servetit. Juhlatilojen tilavuokrat sopimuksen mukaan.
Muissa juhlatiloissa järjestettävät tilaisuudet sekä pyhäpäivien tilaisuudet sopimuksen mukaan. Pyydä tarjous tilaisuuteesi.
Buffeemenujen minimitoimitus vähintään 30 hengen ryhmille. Suosittelemme pieniin juhliin ja illanistujaisiin Juvenes Easy-menuja Easy-menut
Hinnat sisältävät arvonlisäveron 14 %. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Juvenes Oy pidättää oikeuden muutoksiin hinnastossa ja tuotteissa.
Varaukset ja tarjouspyynnöt:
Tampere, Helsinki ja Jyväskylä:
juhlapalvelu@juvenes.fi
Seinäjoki:
komia@juvenes.fi
Pori ja Rauma:
skene@juvenes.fi
Vaasa:
mathilda@juvenes.fi
Oulu:
foodoo@juvenes.fi
Lahti:
kivi@juvenes.fi
Helsinki:
juniper@juvenes.fi ja syke@juvenes.fi
Hyvinkää:
one@juvenes.fi
Valtakunnallinen myyntipalvelu:
Myyntipalvelu avoinna ma-pe klo 10.00-14.00.
juhlapalvelu@juvenes.fi
puh. 0207 600 300
Tapahtuma-, juhla- ja kokousmyynti
Myyntipäällikkö Arja Mäkimartti
arja.makimartti@juvenes.fi
puh. 0207 600 305