• en
  • fi
  • sv

Ura Juveneksella

Juvenes työnantajana

Toimintamme kulmakivenä ja perustuksena on mahtava henkilökuntamme. Juveneksen arvot, laatua, osaamista ja vastuullisuutta, näkyvät vahvasti myös siinä, miten toimimme työnantajana. Pidämme huolta ihmisistä ja kehitämme osaamistamme. Juveneksella on myös loistavat etenemismahdollisuudet ja pääset toteuttamaan omaa urapolkuasi.

Etsimme tiimiimme motivoituneita työntekijöitä ja iloisia ja kannustavia työkavereita! Asenne ratkaisee! Katso avoimet työpaikat tai lähetä avoin hakemus täältä!

Juvenes Oy on valittu Pirkanmaan
Vuoden työnantajaksi 2019!


Kurkistus arkeemme

Täällä pääset katsomaan videoita ja lukemaan tarinoita, joissa henkilökuntamme huikeat tyypit kertovat arjestaan.

Teemme monipuolista yhteystyötä opiskelijoiden ja oppilaitosten kanssa.

Juveneksella on runsaasti harjoittelu- ja työssäoppimispaikkoja sekä sali- että keittiöpuolen tehtäviin ja esihenkilöharjoitteluihin. Otamme mielellämme harjoittelijoita tutustumaan myös hallinnon tehtäviin. Työnkuvaa voidaan rakentaa harjoittelun tavoitteiden sekä opiskelijan oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaan.

Tarjoamme myös mahdollisuuksia työpaikalla tapahtuvaan oppimiseen eli oppisopimuskoulutukseen. Tämä on loistava keino päästä heti kiinni työelämään ja mahdollisesti pitkäaikaiseen työpaikkaan.

Kauttamme voi myös toteuttaa erilaisia projekteja ja opinnäytetöitä. Ota rohkeasti yhteyttä, niin pohditaan yhdessä, mitä mielenkiintoista aihetta lähdetään viemään eteenpäin.

Oppilaitosyhteistöihin, harjoitteluihin ja opinnäytetöihin liittyvät yhteydenotot rekrytointi@juvenes.fi