• en
  • fi
  • sv

Ateriapalveluita kaikkiin elämän tilanteisiin

Tarjoamme ateriapalveluita eri asiakasryhmille arkeen ja juhlaan. Palvelemme ravintoloissa, itsenäisesti asuvia, palveluasumisen ja hoivayksiköiden asiakkaita. Palvelu räätälöidään yksilöllisesti yhteistyössä palveluntarjoajien, hoitohenkilökunnan, asiakkaan ja omaisten kanssa.

Meille on tärkeää, miltä ruokamme maistuu, onko sitä sopivasti ja että se täyttää myös ravitsemukselliset vaatimukset. Ruokamme on itse tehtyä, kotimaista aina kun mahdollista ja vastuullisesti tuotetuista raaka-aineista.

Tarjoamme iloa pöytään sekä arkeen että juhlaan. Huolehdimme asiakkaidemme aisteista kokonaisvaltaisesti – tuomme esim. juhlapyhät muistoineen asiakkaan kotiin. Juhlan hetkellä mahdollistamme tilaisuuden vaatimat tuotteet ja palvelun.

Ateriapalvelujemme perustan muodostavat oma tuotanto ja tuotekehitys. Hankinnoissa hyödynnämme myös paikallisuutta ja toimimme vastuullisesti kestävän kehityksen periaatteella. Asiakaslähtöinen palvelukehitys varmistaa asiakkaidemme tyytyväisyyden.

Palveluasuminen

Lahden seudulla vastaamme Lahden Diakonialaitoksen tehostetun palveluasumisen sekä Tammipuiston senioriasukkaiden ateriapalveluista. Tutustu palveluasumisen ruokalistaan tästä. (www.juvenes.fi/dilapalvelukoti)

Päivittäisen kuntonsa mukaan Tammipuiston senioriasukkailla on mahdollisuus ruokailla Ravintola Kivessä. Katso ruokalista tästä. (www.juvenes.fi/kivi)

Kotihoito Lahti
Ateriat kotiin

Toimitamme aterioita kotiin Lahden seudulla yhteistyössä ONNI hoivan kanssa. Ateriapalvelusopimuksen tekemiseksi ota yhteyttä ONNI hoivaan:

ONNI hoiva (Kanta- ja Päijät-Häme)
Puh. 040 668 4868
Sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@onniterveys.fi.

Toimipisteiden käyntiosoitteet:
Mannerheiminkatu 15, 15100 Lahti
Vuorikatu 4, 15110 Lahti

Lähetä yhteydenottopyyntö

Palveluratkaisut oppilaitoksille ja päiväkodeille

Valtakunnallisena toimijana Juvenes on ravintoloitsijana useilla eri kampuksilla. Huolehdimme päiväkotien ja koulujen ateriapalveluista useissa eri toimipisteissä Lahden ja Tampereen seudulla. Tarjoamme tilaajan tarpeisiin räätälöityjä palveluratkaisuja ateriatoimituksista aina kokonaisvaltaiseen ravintolapalveluun.

Luottokumppani erilaisiin ateriapalvelutarpeisiin – ota yhteyttä

Haluamme tarjota luottokumppanuutta kotihoitoa, palveluasumista järjestäville yrityksille ja yhteisöille sekä päiväkodeille, kouluille ja oppilaitoksille. Tavoitteemme on huomioida kumppanimme erityistarpeet jo palveluiden suunnitteluvaiheessa sujuvan yhteistyön ja lopullisen palvelunkäyttäjän hyvinvoinnin varmistamiseksi.

Tarjouspyynnöt ja tiedustelut:

Myynti- ja asiakkuuspäällikkö
Sami Kaurto
0207 600 334
sami.kaurto@juvenes.fi