• en
  • fi
  • sv

Myyntipalvelu

Teemme tapahtumastasi elämyksen

Juhlat, kokoukset ja illanistujaiset Juveneksen tai asiakkaan tiloissa ympäri Suomen!

Juvenes Juhlapalvelun toiminnan kulmakivinä ovat korkealuokkaiset raaka-aineet, turvalliset valmistusprosessit, iloinen asiakaslähtöinen palvelu ja asiakkaiden viihtyminen. Kokemuksemme vaativien tarjoilujen järjestämisestä ja ammattitaitoinen Catering-henkilökuntamme takaavat onnistuneet juhlat, joissa vieraasi viihtyvät. Laaja menuvalikoimamme tarjoaa useita erilaisia ratkaisuja tilaisuuden teeman mukaan. Yhteistyöverkostomme kautta voimme tarjota kaikki tapahtumapalvelut ääni- ja valotekniikasta ohjelmapalveluihin.

Juhlapalvelu

Laadukas ja monipuolinen juhla-, kokous- ja saunatilavalikoimamme ympäri Suomen (Helsinki, Tampere, Jyväskylä, Oulu, Vaasa, Seinäjoki, Pori, Rauma, Turku, Riihimäki ja Lahti) tarjoavat vaihtoehtoisia ratkaisuja tilaisuuteesi. Tilat ovat helposti muunneltavissa tilaisuuden luonteen mukaan. Toiveidenne mukaan tuomme kuitenkin kaikki palvelumme myös asiakkaan tiloihin. Tutustu keittiömestareidemme suunnittelemiin herkullisiin menuihin: menut perhejuhliin ja yritystilaisuuksiin.

Juhlatilat

Tarjoamme monipuoliset ja laadukkaat juhlatilat käyttöönne. Juveneksen omat sekä yhteistyökumppaneidemme juhlatilat sijatsevat eri puolilla Suomea, iso osa Tampereella, mutta myös muissa kaupungeissa opiskelija- ja businesskampuksilla. Tutustu juhlatiloihimme.

Kokoustilat

Tarvetta rauhalliselle kokoustilalle tai isolle auditoriolle? Erilaiset kokoustilat tai auditoriot saatte käyttöönne meidän kauttamme. Tutustu kokoustiloihimme.

Saunatilat

Kokousten jatkot tai iloiset illanvietot vietätte rennosti Juveneksen saunatiloissa. Saunatilat sijaitsevat Tampereen alueella. Tutustu saunatiloihimme.

Valtakunnallinen MYYNTIPALVELU PALVELEE

Myyntipalvelu avoinna:
maanantai – torstai  klo 9.00-15.00,
perjantaisin klo 9.00-13.00
juhlapalvelu@juvenes.fi
puh. 0207 600 300

Tapahtuma-, juhla- ja kokousmyynti
Myyntipäällikkö Arja Mäkimartti
arja.makimartti@juvenes.fi
puh. 0207 600 305

Kiirellisissä asioissa voitte olla yhteydessä suoraan ravintoloihimme. Ravintoloidemme yhteystiedot löydätte osoitteesta:
www.juvenes.fi