Café & Juicebar

Café & juicebar

Viihtyisä, raikas ja kutsuva smoothiebar keskusaulassa. Valikoimassa on smoothien lisäksi monipuolisia ja terveellisiä kahvilatuotteita ja virvokkeita.

Juvenes Instagramissa

Tule mukaan Juveneksen energiseen ja kannustavaan porukkaan. 🤩 Meillä pääset nauttimaan pääasiassa arkeen sijoittuvasta päivätyöstä sekä hyvistä etenemismahdollisuuksista. Rekry on auki nyt:

💙 Keittiön vuoropäällikkö, Tampere
💙 Kokki, Lahti
💙 Keittiöpäällikkö, Oulu

Hae mukaan tai vinkkaa paikasta kaverille! 😊 Tutustu lisää sekä jätä hakemusta profiilista löytyvän linkkipuun kautta.

 #juvenes #ravintolaala #ravintolaalantyöt #rekry #töihin
Juvenes haluaa toivottaa jokaiselle oikein ihanaa ja herkullista vappua! 🥰🥂

Monen Juveneksen ravintolan ovet ovat suljettuina vappupäivänä ja myös henkilökunta on nauttimassa munkkia ja simaa. 😊 Muistathan siis tarkistaa lähimmän Juvenes ravintolan aukioloajat netistä.
Tänään päästiin luovuttamaan meidän opiskelijalounas lahjakortti aprillipäivän arvonnan voittajalle. 🤩 Opiskelija valitsi ravintolaksi @juvenes_arvon, jossa hän pääsee herkuttelemaan ilmaisilla lounailla lukuvuoden ajan! 

Onnea vielä voitosta @meihuatchen !🥳

#arvonta #voittaja #opiskelijaelämää #opiskelijalounas #opiskelijalounaat
Vappuherkkuja Juvenekselta! 😋

Parin viikon päästä herkutellaan ja juhlitaan vappua. 🥳 Tiesitkö jo, että monesta Juveneksen ravintolasta on mahdollista tilata erilaisia tarjottavia vapuksi? Perinteisten munkkien ja vappusimojen lisäksi ravintoloiden tilauslomakkeelta saattaa löytää myös muuta suolaista ja makeaa herkkua. 🤩 Kysy valikoimaa lähimmältä Juveneksen ravintolalta ja tilaa nyt tarjottavat vapun rientoihin! 🥂🥳

 #juvenes #vappu #vappumunkit #vappusimat #vappuherkku
Vaihtelua lounaaseen! 😋🍴

Tiesitkö, että monissa Juveneksen ravintoloissa on buffetlounaan lisäksi myös muita lounasvaihtoehtoja? 😊 Tutustu esimerkiksi kevyempään My Salad konseptiin, joka tarjoaa salaattipöydän, josta voi rakentaa juuri itselle parhaiten sopivan salaattiannoksen. 🥬 Tai vaihtoehtoisesti nauti ravintolan vaihtuvista ja herkullisista annosruoista, kuten hampurilaisista. 🍔

Tutustu tarkemmin lähimmän ravintolasi valikoimaan nettisivuilta ja lähde herkuttelemaan! 🤩

 #lounas #juvenes #lounashetki #lounasravintola
✨💥ARVONTA! 💥✨Voita lukuvuoden opiskelija-ateriat! 🍴🤩 

Osallistu arvontaan ja voita lukuvuoden opiskelija-ateriat Juveneksen opiskelijaravintolaan 🤩 

Näin olet mukana arvonnassa: 
1. Seuraa Juvenes_oy -tiliä 
2. Tägää/kommentoi opiskelijakaveri Juveneksen postauksen kommentteihin, jonka pitäisi ehdottomasti osallistua tähän arvontaan myös! 

Jaa tämä postaus myös Instagram-storyssasi, jotta muutkaan ystäväsi eivät missaa tätä mahtavaa tilaisuutta 😎 Arvonta on käynnissä vain TÄNÄÄN! 

HUOM! Palkinto on henkilökohtainen ja käytettävissä yhdessä voittajan valitsemassa Juvenes opiskelijaravintolassa. 😋 Oikeuttaa yhteen normaaliin opiskelija-ateriaan per arkipäivä lukuvuoden ajan. Älä missaa tilaisuutta - osallistu nyt, sillä sinulla on vain tämä päivä aikaa! 😉 Voittajaan ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti Instagramin yksityisviestillä. 

Instagram ei ole mukana arvonnassa. 
 
#Juvenes #arvonta #opiskelijalounas #osallistujavoita
HEI OPISKELIJA!☝️ Maanantaina 1.4. kannattaa olla tarkkana monestakin syystä 😎 Ennen kaikkea kannattaa pitää silmällä @Juvenes_oy instagram tiliä. 🕵️‍♂️ Emme paljasta vielä yksityiskohtia, mutta kannattaa merkitä päivä kalenteriin ja tulla ainakin kurkkaamaan mitä meidän Instagramissa oikein tapahtuu! 😉 

Laita veikkaus alle, mitä on luvassa? 👇

j#juvenes #mysteeri #mysteeritiedote
Juvenes Oulu

Avoinna: ma-to klo 9.15-18.00 pe klo 9.15-17.00

suljettu 12.30-13.00

29.4 alkaen suljettu ->

 

CAFÉ & JUICEBAR

Erkki Koiso-Kanttilankatu, 90570 Oulu

100% suomalainen
0207 600 107

Ravintolapäällikkö
Tiina Ahola
0207 600 105