• en
  • fi
  • sv

Juvenes edustaa PRO2023 finaalissa kahden ehdokkaan kera – Äänestys on käynnissä!

PRO-gaalassa palkitaan vuosittain horeca-alan esikuvia ja huippuyksilöitä, jotka hurmaavat asiakkaat ammattitaidollaan ja asenteellaan. Tänä vuonna PRO-ehdokkuus keräsi ennätykselliset 6700 ehdotusta ja kannatusääntä, joiden joukosta kirkkaimmat tähdet eli finalisit on poimittu. Juvenes edustaa tänäkin vuonna finaalissa jopa kahden ehdokkaan voimin ­­– Henkilökunnastamme PRO2023 finaalipaikat lunastivat ravintola- ja tapahtumapäällikko Minna Gehör Oulun yliopistolta ammattikeittiön päällikkö -sarjassa sekä kahvilatyöntekijä Anita Peksiev Paulig Kulmasta kahvilan työntekijä -sarjassa. Paljon onnea Minna ja Anita ansaituista finaalipaikoista!

Minna Gehörin ansiosta yhdeksän toimipistettä toimii saumattomasti Oulun yliopistolla
Gehörin työura alkoi Napapiiriltä vuonna 1993. Nykyisessä työssään Gehör aloitti 2017. Hän toimii kahden ravintolan ravintolapäällikkönä sekä vastaa Juveneksen yhdeksästä toimipisteestä Oulun yliopistolla. Minnan mielestä tärkeintä työssä on organisoida jokainen päivä niin, että asiakkaat saavat mahdollisimman hyvää palvelua. On tärkeää myös, että henkilökunta tietää, että heidän työtään arvostetaan. Vaihtuviin tilanteisiin reagoinnissa onnistuminen auttaa jaksamaan päivästä toiseen.

”Mieleenpainuvimpia töitäni on ollut ensimmäisen tohtoripromootion järjestäminen. Olisin hyvä PRO-voittaja, sillä olen kehittynyt vuosien varrella vahvaksi ja taitavaksi ammattilaiseksi. Saan omalla esimerkilläni henkilökunnan antamaan parhaansa työssään sekä heidän kunnioituksen.”

Anita Peksiev hurmaa Paulig Kulman asiakkaat aidolla asiakaspalvelulla
Peksiev on piinkova sijoitusasiantuntija, joka Osuuspankista eläkkeelle jäätyään hakeutui uudenlaisten kohtaamisten äärelle. Paulig Kulmassa voi tavata ihmistuntemusta ja tilannetajua hyödyntävän kassan, joka ymmärtää myös lisämyynnin päälle. Työpaikalla parasta on tunne siitä, että fiilis kahvilassa on kohdillaan. Peksiev toivoo, että oman työn arvostus nousisi – se välittyy asiakkaalle, ja koko alan arvostus kasvaa.

”Hyvä kohtaaminen ei hidasta palvelua. Asiakkaan tyytyväinen olemus on parasta palautetta. Saan asiakkailta itsekin voimaa ja iloa. Haluan olla hyvä käyntikortti yritykselle, jossa työskentelen. Olen ymmärtänyt, että työnantajalle kuuluu palkan vastineeksi laadukas työ. Miksen antaisi parastani!”

Äänestä Juveneksen finalistit voittoon 15.12. mennessä
Nyt on sinun aikasi vaikuttaa. Äänestä Juveneksen finalistit voittoon kommentoimalla ja perustelemalla, miksi juuri Minna ja Anita ansaitsevat PRO2023-tunnustuksen. Finalistin ammattitaito, asenne, esikuvallisuus ja saadut perustelut ratkaisevat voittajan. Äänestys aikaa 15.12.2022 asti.

Äänestä Minnaa täällä: https://propalkinnot.fi/finalistit/minna-gehor/

Äänestä Anitaa täällä: https://propalkinnot.fi/finalistit/anita-peksiev/

1366 768 Ida Juureva