• en
  • fi
  • sv

Pro-haku on käynnissä!

Ammattikeittiöiden ja ravintoloiden parhaat osaajat kautta Suomen ovat nyt haussa, ja Juveneksella on ehdokkaita neljässä sarjassa. Klikkaa tästä ja vaikuta siihen, kuka palkitaan PRO-palkinnolla tammikuussa 2023!

Tytti Nykänen on Espoossa sijaitsevan Restaurant & Cafe SooSin ravintolapäällikkö ja PRO2023 ehdokas ravintolapäällikkö -sarjassa.

💎 Tytti on joka päivä mukana vahvasti arjessa ja haluaa olla läsnä jokaiselle tiiminsä jäsenelle. Tytin vuorovaikutus- ja ongelmanratkaisukyvystä sekä vastuunkannosta ravintolan arjessa onkin satanut kiitosta.

💎 Tytti antaa tilaa kaikille ympärillään ja johtaa vahvalla hymyilevällä otteella. Keittiövaatteetkin sujahtavat päälle heti, kun apua tarvitaan hellan tai uunin äärellä. Tytti kertoo, ettei pidä numeroista, mutta jokaisen kulun hän osaa laskea, ja jokaiseen epäkohtaan hän puuttuu hanakasti, mutta huumorilla.

💎 Tytti on nuori, iloinen, sähäkkä daami ja toimii esikuvana kaikille alan työntekijöille!

 

Minna Gehör toimii Oulussa kampuspäällikkönä sekä Restaurant Foodoon ravintolapäällikkönä ja hän on PRO2023 ehdokas ammattikeittiön päällikkö -sarjassa.

💎 Minna on raudanluja ammattilainen, niin arjessa kuin juhlassa, jolla on uskomaton tuloksentekotaito.

💎 Minna johtaa esimerkillä, innostaa kaikki mukaan ja tsemppaa kiireistenkin päivien läpi ilolla. Kaikilla on hänen tiimissään hyvä olla.

💎 Näiden lisäksi Minna on järjestelmällinen ja tarkka, ja hoitaa asiat ajallaan.

 

Meeri Takala työskentelee vuoropäällikkönä Tampereella Ravintola Sarassa ja on ehdolla ravintolan asiakaspalvelija -sarjassa.

💎 Meeri on aito, välitön, rohkea, lämminhenkinen ja hänellä on mitä aurinkoisin palveluasenne. Hän on taitava asiakaspalvelussa ja erityisesti myyntityössä, ja onnistuu rohkeutensa ja välittömyytensä avulla upeasti tekemään lisämyyntiä muun myynnin ohella.

💎 Meeri on myös erittäin pidetty, luova ja energinen työkaveri, ja häneltä sujuu niin salin kuin keittiönkin työt. Hän usein hyppääkin ravintolasta tai tilaisuudesta toiseen pelastamaan tilanteen.

💎 Asiakaspalvelun ammattilainen ja oikea helmi.

 

Anita Peksiev työskentelee Paulig Kulma-kahvilassa Helsingin ytimessä ja on ehdolla kahvilan työntekijä -sarjassa.

💎 Anitan olemuksesta säteilee ystävällinen palveluasenne ja sydämellinen suhtautuminen jokaiseen ovesta saapuvan asiakkaaseen. Hänen hymynsä hurmaa päivän jokaisena hetkenä.

💎 Anitalle sataa positiivista palautetta niin asiakkailta kuin Anitan nuorilta kollegoiltakin. Hän herättää luottamusta nuorissa työntekijöissä, ja on ilo seurata, kun vasta uransa alussa olevat työntekijät hiljentyvät häntä kuuntelemaan, ja ottavat neuvosta vaarin.

💎 Anita nauttii mukavista eläkepäivistä, mutta veri vetää asiakaspalveluun, joten Anitan tapaa Paulig Kulmassa muutamana päivänä joka viikko.

 

Käy täällä antamassa tukesi ja ehdottamassa omaa suosikkiasi, tai vaikka kaikkia neljää, Pro-finalistien joukkoon! Äänestysaikaa on 16.10.2022 asti.

1400 1400 R4V1NTOL4