• en
  • fi
  • sv

Juhla- ja kokouspalvelu Vaasa

Kokoukset, juhlat ja tilaisuudet Vaasassa

Juhlapalvelumme aloitti toimintansa Vaasassa keväällä 2017. Tuomme juhlapalvelumme asiakkaan luokse tai paikkaan, missä halutaan juhlia! Ravintolamme sijaitsee suomen kauneimmalla kampuksella, Vaasan Palosaarella.

Tilaisuuksia ja tapahtumia järjestämme Vaasan yliopiston-, Vaasan ammattikorkeakoulun-, Novian- , Domus Bothnican tiloissa sekä missä vaan palvelua tarvitaan.

Vaasan kampuksella on hyvin moninaiset isot kokoustilat, jotka taittuu joka tarpeeseen.

Historiaa meille on kerennyt Vaasassa tulla jo jos jonkinlaisesta tilaisuudesta perhejuhlista festivaaleihin.

Juveneksen kautta hoidamme tilaisuudet alusta loppuun saakka, olipa kyseessä sitten:

  • häät
  • muut perhejuhlat
  • yritystilaisuudet
  • akateemiset juhlat
  • pikkujoulut

Olemme valmiina tuomaan osaamisemme juhliinne ja autamme, jos jokin askarruttaa. Huikea valtakunnallinen juhlapalveluosaaminen yhdessä paikallisen tiimin kanssa takaa onnistuneet tilaisuudet. Juvenes on luottokumppani arjessa ja juhlassa.

Juvenes Juhlapalvelu on valtakunnallinen juhlapalvelu- ja ravintolatoimija. Toimimme yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa – Vaasassa toimintaa on ollut vuodesta 2017 lähtien. Juhlapalvelumme ydinajatus on tarjota yritys- ja yksityisasiakkaillemme kokonaisvaltaista juhlapalvelua. Huolehdimme cateringista ja tarvittaessa myös tilaisuuden kaikkien osa-alueiden tuottamisesta. Järjestämme laadukkaita ja yksilöllisiä tilaisuuksia mm. muutaman henkilön kahvituksista, häihin ja muihin perhejuhliin, yritystilaisuuksiin, akateemisiin juhliin ja valtion päämiestasonkin tilaisuuksiin. Juhlapalvelumme tuottaa yli 10 000 tilaisuutta vuodessa.

Juvenes Juhlapalvelulle myönnettiin v. 2006 Chaîne des Rôtisseurs -Paistinkääntäjien Rôtisseurs-kilpi ensimmäisenä juhlapalveluyrityksenä Suomessa. Kilpi on maailman suurimman ja vanhimman gastronomisen järjestön korkein tunnustus ruoan ja palvelun tasosta. Yrityksemme palveluksessa työskentelee 13 ammattilais-rotissööriä, jotka huolehtivat ruoan, juoman ja palvelun elämyksellisyydestä.

Rotisseurs logo
Valtakunnallinen MYYNTIPALVELU PALVELEE

Myyntipalvelu avoinna:
maanantai – torstai  klo 9.00-15.00,
perjantaisin klo 9.00-13.00
juhlapalvelu@juvenes.fi
puh. 0207 600 300

Tapahtuma-, juhla- ja kokousmyynti
Myyntipäällikkö Arja Mäkimartti
arja.makimartti@juvenes.fi
puh. 0207 600 305