• en
  • fi
  • sv

Ilves, Juvenes ja TOAS mahdollistavat kahden ukrainalaisen futsalmaajoukkuepelaajan harjoittelun Tampereella

Ukrainalaisnaiset Vera Diatel ja Polina Drozd edustavat maataan maaliskuussa pelattavassa futsalin EM-lopputurnauksessa, mutta kunnolliset harjoitusolosuhteet kotimaassa puuttuivat. Ilves jalkapallo, Juvenes ja TOAS päättivät yhdistää voimansa, jotta pelaajille voidaan taata turvallinen harjoitteluympäristö.

– Pelaajat pyysivät suoraan itse minulta apua ja lupasin auttaa mitä pystyn. Ukrainan naisten futsalmaajoukkue pelaa maaliskuussa EM-lopputurnauksessa eikä pelaajilla ollut kunnollisia harjoitusmahdollisuuksia Ukrainassa tärkeään lopputurnaukseen valmistautumisessa. Nyt olemme saaneet Ilves FS naisten edustusjoukkueen harjoituksiin mukaan kaksi todella rutinoitunutta ja taitavaa futsalpelaajaa, jotka nostavat joukkueen tekemisen laatua joka tapahtumassa, Ilves jalkapallon toiminnanjohtaja Matti Anttonen kertoo.

Ilveksen, Juveneksen ja TOAS:in saumattoman yhteistyön ansioista pelaajille onnistuttiin järjestämään harjoittelupaikka ja -välineet, asunto sekä ruokailut Tampereelta vain parissa päivässä.

– Oli todella sydäntä lämmittävää kuulla Juveneksen ja TOAS:n osallistuvan Veran ja Polinan auttamiseen. Meillä oli vain viikko aikaa järjestellä kaikki heidän saapumistaan varten ja asunnon sekä ruokailuiden järjestäminen olivat isoimmat tekijät kaiken onnistumiseen. Todella iso kiitos kuuluu Juveneksen ja TOAS:n pikaiseen reagointikykyyn. Kaikki järjestyi ketterästi parissa päivässä ja pystyin lähettämään Veralle viestin että tervetuloa, nähdään kohta Suomessa, Anttonen jatkaa.

Pyynnön saatuaan Juveneksen toimitusjohtaja Päivi Lindén ja koko yrityksen henkilökunta oli heti valmis auttamaan. Juvenes järjesti Veralle ja Polinalle ilmaiset ruokailut Ravintola Newtonissa, jossa pelaajat saavat terveellistä ja maukasta ruokaa koko Suomessa vierailun ajan.

 

 

1600 1080 Ida Juureva