• en
  • fi
  • sv

Bodil Ståhl on nimitetty Juveneksen uudeksi toimitusjohtajaksi

Bodil Ståhl aloittaa Juveneksen uutena toimitusjohtajana 22.5.2023 alkaen. Ravintolaliiketoiminnan johtotehtävistä tuleva Ståhl tuo Juvenekselle vahvaa osaamista ja kokemusta alalta. Ståhl siirtyy tehtävään Restel Oy:n ketjupäällikön tehtävästä, jonka lisäksi hän on toiminut aiemmin Allas Sea Poolin toimitusjohtajana sekä vastannut Viking Linen ravintolatoiminnasta.

Nykyisen toimitusjohtajan Päivi Lindenin ilmoitettua halustaan siirtyä elämässään eteenpäin, alettiin Juvenekselle hakemaan uutta toimitusjohtajaa. Tehtävään saatiin avoimen haun kautta 43 hakijaa ja suorahaulla vielä noin 30 hakijaa lisää, josta Juveneksen hallitus valitsi Ståhlin tehtävään. Hallituksen puheenjohtaja Tommi Rasila toteaa olevansa erittäin tyytyväinen, että Bodil Ståhl aloittaa toimitusjohtajan tehtävässä.

”Juveneksen tekemisessä korostuvat ihmiset ja arvot, joten halusimme löytää organisaatiomme näköisen tekijän, joka jakaa arvomaailmamme. Nyt kun olemme Päivin johdolla selvinneet viime vuosien haasteista, on aika taas katsoa avoimin silmin eteenpäin. Bodilin kokemus ja olemus vakuutti meidät siitä, että hän on oikea ihminen Juveneksen ruoriin ja tuo uutta kokemusta ja näkemystä yhtiöön”, Tommi Rasila kertoo.

”Olen iloinen ja innostunut päästessäni kehittämään Juveneksen palveluita asiakkaiden ja omistajien odotusten mukaisesti, yhdessä kokeneiden ammattilaisten ja yhtiön hallituksen kanssa. Juvenes on luotettava, vastuullinen suomalainen yritys, jonka arvomaailma sopii hyvin omaani”, Bodil Ståhl kertoo.
Koko Juvenes kiittää sydämellisesti toimitusjohtajan tehtävät jättävää Päivi Lindéniä kaikista Juvenes vuosista ja yhtiön menestyksekkäästä luotsaamisesta korona-ajan läpi.

”Ilahduin Bodilin valinnasta. Tuntuu hyvältä saada luovuttaa huikea yhtiö kokeneen toimialaosaajan käsiin. Seuraan suurella mielenkiinnolla Juveneksen tarinaa myös tulevaisuudessa.”, Lindén kommentoi.

Lisätietoja antaa
Tommi Rasila
Juvenes Oy
Hallituksen puheenjohtaja
puh. 040 750 8158

Juvenes Oy on suomalainen ravintola- ja palveluyritys, joka tarjoaa laadukkaita ravintola-, kahvila- ja ateriapalveluja sekä juhla- ja kokouspalveluita. Olemme valtakunnallinen toimija – meillä on yli 50 ravintolaa ja kahvilaa 11 paikkakunnalla ympäri Suomen. Ravintoloissamme syödään lähes kaksi miljoonaa ateriaa ja järjestämme noin 5000 tilaisuutta vuosittain. Tiimissämme on nyt 240 henkilöä ja vuoden 2022 liikevaihto oli noin 18 M€.

720 720 admin