• en
  • fi
  • sv

Ravintola Arvo

Ravintola Arvo

Ravintola Arvo sijaitsee vehreällä Kaupin kampuksella Tampereen yliopistollisen sairaalan kupeessa. Nimensä ravintola on saanut arkkiatri Arvo Ylpön mukaan kunnianosoituksena hänen elämäntyölleen.

Ravintola palvelee lääketieteen opiskelijoita, yliopiston- ja sairaalan henkilökuntaa sekä heidän vieraitaan. Valikoimastamme löydät maukkaat lounaat sekä kahvilan maistuvat herkut edullisilla hinnoilla. Arvossa asiointi on sujuvaa ja maksaminen onnistuu helposti myös Juve-applikaatiolla. Ravintola on yksi Juveneksen perinteikkäämmistä opiskelijaravintoloista ja sen omistaa Tampereen ylioppilaskunta (TREY).

Ammattitaitoinen ja iloinen henkilökuntamme palvelee arjessa ja juhlassa. Arvon ravintolasali taipuu hienosti myös juhla- ja tapahtumatilaksi jopa  200 hengelle. Juvenes  juhlapalvelulla on Rotisseurs-kilpi osoituksena gastronimisista ansioista ja meillä on oma sommelier.

Opiskelijakorttia näyttämällä olet oikeutettu kelan ateriatukeen. 

* Opiskelijalounaan ateriakokonaisuus
Kaikki opiskelijahintaiset KELAN ateriatuen piirissä olevat lounaat sisältävät lisäkesalaatin, leipä- ja leviteannoksen ja ruokajuoman (1 lasi maitoa, piimää tai kasvisjuomaa sekä vettä)

Arvon lounaslista

Ravintola Arvo Instagramissa

Nyt kahvilasta suolainen mozzarella-tomaattiwieneri vain 3,60€#juvenesarvo#kaupinkampus
Salad & Soupissa tänään keittona palsternakka-kookoskeitto🥥🥗
Kruunaa lounaasi ihanalla jälkiruoalla, tänään tarjolla limepossea tai suklaa-banaanirahkaa😊#juvenesarvo#kaupinkampus#jälkiruoka
Tänään on suklaakakkupäivä! Tule herkuttelemaan meidän keittiössä valmistetulla suklaakakulla😊#juvenesarvo#kaupinkampus#suklaakakku
Tänään vietetään kansainvälistä suklaakakkupäivää ja sen kunniaksi myynnissä paikan päällä leivottua suklaamoussekakkua🤎🍫Tervetuloa herkuttelemaan!
Tänään kasvisruokana pehmeän mausteista kasviscurrya, joka vie kielen mennessään🌶️😋
Runebergintorttu ja kahvi, ihana yhdistelmä😊#juvenesarvo#kaupinkampus#kahvitauko
Maistuiko päivän lounas tänään?🍵

Saiko asiakaspalvelija hymyn huulille tänäänkin? 😊

Jätä meille palautetta! Tiesithän, että voit jättää meille fiilispalautteiden lisäksi risuja, ruusuja ja toiveita Happy or Not -laitteiden avulla vaikka joka päivä! Luemme jokaisen palautteen läpi ja viilaamme asiakaskokemuksen entistäkin paremmaksi! 🤩

#juvenes #juvenesarvo #kaupinkampus
This error message is only visible to WordPress admins
Error: Invalid Feed ID.

Ravintola Arvo

Aukioloajat
ma-pe 08:00-15:00

Lounasta tarjolla ma-pe klo 10.30-15.00

Maanantaista 16.1. alkaen lounaalla tarjolla uutuutena My Soup & Salad. Tervetuloa kokeilemaan!

Hinnat
Opiskelija: 2,95 €
Henkilökunta: 6,05 € / 6,55 €
Ulkopuoliset: 8,50 € / 9,00 €

Ravintola Arvo

Arvo Ylpön katu 34, 33520 Tampere

100% suomalainen

arvo@juvenes.fi
www.juvenes.fi/arvo

Ravintolapäällikkö
Eija Laurila
0207 600 372

Keittiöpäällikkö
Suvi Villanen
0207600349

Sivustomme käyttää evästeitä, liittyen kolmannen osapuolen palveluihin. Lue lisää tietosuojaselosteistamme ja hyväksy evästeiden käyttö.