• en
  • fi
  • sv

Ravintola Arvo

Ravintola Arvo

Ravintola Arvo sijaitsee vehreällä Kaupin kampuksella Tampereen yliopistollisen sairaalan kupeessa. Nimensä ravintola on saanut arkkiatri Arvo Ylpön mukaan kunnianosoituksena hänen elämäntyölleen.

Ravintola palvelee lääketieteen opiskelijoita, yliopiston- ja sairaalan henkilökuntaa sekä heidän vieraitaan. Valikoimastamme löydät maukkaat lounaat sekä kahvilan maistuvat herkut edullisilla hinnoilla. Arvossa asiointi on sujuvaa ja maksaminen onnistuu helposti myös Juve-applikaatiolla. Ravintola on yksi Juveneksen perinteikkäämmistä opiskelijaravintoloista ja sen omistaa Tampereen ylioppilaskunta (TREY).

Ammattitaitoinen ja iloinen henkilökuntamme palvelee arjessa ja juhlassa. Arvon ravintolasali taipuu hienosti myös juhla- ja tapahtumatilaksi jopa  200 hengelle. Juvenes  juhlapalvelulla on Rotisseurs-kilpi osoituksena gastronimisista ansioista ja meillä on oma sommelier.

Opiskelijakorttia näyttämällä olet oikeutettu kelan ateriatukeen. 

* Opiskelijalounaan ateriakokonaisuus
Kaikki opiskelijahintaiset KELAN ateriatuen piirissä olevat lounaat sisältävät lisäkesalaatin, leipä- ja leviteannoksen ja ruokajuoman (1 lasi maitoa, piimää tai kasvisjuomaa sekä vettä)

Arvon lounaslista

Juvenes Instagramissa

Etsimme joukkoomme ihmisiä, joiden sydän sykkii hyvälle ruualle ja asiakaselämyksille! 🤩

KEITTIÖPÄÄLLIKKÖ
SALIN VUOROPÄÄLLIKKÖ
KOKKI
TARJOILIJA

Restaurant Syke & Bistro Pulssi sijaitsevat Helsingin Vallilan Lääkäritalossa, kävelymatkan päässä Sörnäisten metroasemasta, ja julkisilla kulkuvälineillä pääsee näppärästi myös perille asti.

Laadukkaan lounasravintolan ja viehättävän kahvilan lisäksi ravintola tarjoaa korkeatasoista juhla-, kokous – ja edustuspalvelua. Tiesitkö, että Juvenes juhlapalvelulle on myönnetty Rotisseurs-kilpi osoituksena ruuan ja palvelun tasosta?

Lue lisää ja jätä hakemus nettisivuillamme (linkki biossa)! 

#rekrytointi #rekry #avointyöpaikka #avoimettyöpaikat #keittiöpäällikkö #vuoropäällikkö #kokki #tarjoilija #lääkäritalo #helsinki
Pidä huolta ruuistasi 💚 nappaa tästä talteen vinkit hävikin hallintaan

#pidähuolta 
#hävikkiviikko 
#hävikkiruoka 
#hävikki 
#hävikkivinkki
#nowastedfood

Ravintola Arvo

Aukioloajat
ma-to 08:00-14:00
pe 08:00-14:00

Lounasta tarjolla ma-pe klo 10.30-13.30

Hinnat
Opiskelija: 2,70 €
Henkilökunta: 6,05 € / 6,55 €
Ulkopuoliset: 8,10€/ 8,60 €

Ravintola Arvo

Arvo Ylpön katu 34, 33520 Tampere

100% suomalainen

arvo@juvenes.fi
www.juvenes.fi/arvo

Ravintolapäällikkö
Eija Laurila
0207 600 372

Keittiöpäällikkö
Tomi Nieminen
0207 600 349

Sivustomme käyttää evästeitä, liittyen kolmannen osapuolen palveluihin. Lue lisää tietosuojaselosteistamme ja hyväksy evästeiden käyttö.