• en
  • fi
  • sv

Ravintola Vire

Ravintola Vire

Juvenes Oy aloittaa uutena palveluntuottajana Pasilan virastokeskuksessa 2.1.2023 alkaen. Kokoustilojen vuokraus ja tarjoilujen tilaaminen tapahtuu jatkossakin Senaattila varausjärjestelmän kautta. 18.1.2023 Juvenes Ravintola Vire aloittaa toimintansa ja palvelut laajentuvat kokoutilojen catering -palveluihin sekä kokouskeskuksen aulassa tarjottavaan  herkulliseen My Bowl&Soup -lounaaseen ja kahvilapalveluihin. Ravintolan viralliset avajaiset pidetään huhtikuun aikana ravintolatilojen remontin valmistuttua.

Ravintola Vire sijaitsee Pasilan virastokeskuksessa tarjoten lounas-, catering ja kokoustilojen vuokrauspalveluja. Ravintola Vireen nimi kuvastaa uuden ravintolakonseptin kolmea kulmakiveä:  maukasta, terveellistä ja ravintorikasta lounasruokaa, joka tuo vireyttä ja hyvinvointia virastokeskuksessa työskentelevän henkilökunnan työpäiviin.

MyBowl & My Soup

Tarjoamme 18.1.2023 alkaen kokouskeskuksen aulassa MyBowl & My Soup-lounasta ja kahvilapalveluita.
My Bowl-buffet mahdollistaa kevyen mutta herkullisen ja päivittäin vaihtuvan salaattibuffetin omaan makuusi. Esillä löytyy vaihtelevia salaatteja, kasviksia, hiilihydraatti- ja proteiininlähteitä. My Soup-keitto on päivittäin vaihtuva kasviskeitto. Buffetin hintaan kuuluu ruokajuoma, leipä ja kuppi kahvia. Tuotteen voit ostaa helposti joko mukaan tai paikanpäällä nautittavaksi.
Lounaan yhteydessä voit ostaa jälkiruoaksi tai välipalaksi vireyttä edistäviä tuotteita edulliseen hintaan.

Kahvila

Kahvilasta löydätte herkullisia kahvi- ja teevaihtoehtoja, suolaisia ja makeita herkkuja (esim. pullaa, sämpylöitä, smoothieita jne) isompaan ja pienempään herkuttelu- tai virkistäytymishetkeen.

Juvenes Oy Instagramissa

Tarvitsetko virtaa pimeyden keskelle?✨ Tässä helppo ja nopea inkiväärishottiresepti. Valmiita Inkiväärishotteja on myös myynnissä meidän ravintoloissa ja kahviloissa!☺️

Inkiväärishotin valmistukseen tarvitset vain inkiväärin, sitruunan, appelsiinin, hunajaa sekä kattilan, raastimen, siivilän ja lasipullon. 

1. Raasta noin 70g inkivääriä.
2. Lisää kattilaan 0,5L vettä ja raastettu inkivääri. Kuumenna inkivääriseos. 
3. Purista sitruuna ja appelsiini. Lisää mehu kattilaan inkiväärin sekaan. 
4. Siivilöi sattumat ja painele kauhalla. 
5. Makeuta seos lisäämällä hunajaa noin 1tl. 
6. Pullota inkiväärimehu ja nauti!

#inkiväärishotti #virtaapäivään #resepti
Toimitusjohtaja Päivi Lindén siirtyy toukokuun jälkeen elämässään uuteen vaiheeseen ja päättää yli 17 vuotta kestäneen työuran Juveneksella.

”Olen saanut olla näiden vuosien aikana mukana kasvattamassa ja kehittämässä yhtiötä sen huikeassa tarinassa valtakunnalliseksi, vastuulliseksi ravintolapalveluyritykseksi. Kiitos upeiden esihenkilöideni minulla on ollut kannustus jatkuvaan kehittymiseen sekä innostus ottaa uusia haasteita vastaan.  Minuun on luotettu ja olen saanut johtaa lähes kaikkia Juveneksen liiketoiminnan ja tukipalveluiden tehtäviä Juvenes-urani aikana. 

Viimeiset reilut neljä ja puoli vuotta ensin yhtiön vt. ja myöhemmin varsinaisena toimitusjohtajana ovat olleet koko urani kovimpia ponnistuksia ja samalla palkitsevimpia kokemuksia. Arvostan suuresti, että minulla on ollut tällä matkalla oppaanani ja sparraajanani huikea hallitus sekä tukenani maailman sitoutunein johtoryhmä, jotka eivät koskaan ole väistyneet rinnaltani, vaikka koronan ja kustannuskriisien keskellä kyyti oli usein todella kylmää ja kuoppaista. Olemme yhdessä hallituksen, johtoryhmän sekä käsittämättömän upean henkilöstömme kanssa rikkoneet viimeisten vuosien aikana monia ennätyksiä yli 60 - vuotiaan yhtiön historiassa, niin hyvässä kuin huonossa. Kaiken toiminnan perustana on toiminut arvostus, luottamus ja usko yhdessä tekemiseen. 

Kun vuodenvaihteessa alkoi varmistua, että olemme valtavilla yhteisillä ponnistuksilla onnistuneet pelastamaan Juveneksen koronavuosien syvästä ahdingosta, minulle tuli voimakas tunne, että oma työni on nyt tullut yhtiössä valmiiksi ja minun on aika tehdä jotain muuta.  Juvenes on valmis uuteen nousuun. Nyt on erinomainen hetki luovuttaa hieno yhtiö uuden kipparin käsiin.” 

Juveneksen uuden toimitusjohtajan haku käynnistyy pian. Seuraa tiedotustamme.
Nyt on syytä juhlia, sillä tänään 27.1 vietetään kansallista suklaakakkupäivää🍫 Juveneksen ravintoloissa pääsee herkuttelemaan suklaakakuilla! 

Suklaakakku on nimensä mukaisesti maustettu suklaalla tai kaakaojauheella. Suklaata voi yhdistää myös esimerkiksi raikkaisiin vadelmiin tai lempeään chiliin. Tiesitkö, että ensimmäinen suklaakakkuresepti julkaistiin 176-vuotta sitten😲

Mikä on sinun suosikki suklaakakku? Kommentoi alle👇🏼 

#chocolatecake #chocolatecakeday #suklaakakkupäivä #syytäjuhlia #suutmakiaksi
Maistuiko päivän lounas tänään? 🍲 Saiko asiakaspalvelija hymyn huulille tänäänkin? ☺️
Jätä meille palautetta! Tiesithän, että voit jättää meille fiilispalautteiden lisäksi risuja, ruusuja ja toiveita Happy or Not -laitteiden avulla vaikka joka päivä! Luemme jokaisen palautteen läpi ja viilaamme asiakaskokemuksen entistäkin paremmaksi!  🤩
Juveneksen Minna Gehör voitti ammattikeittiön päällikkösarjan ja PRO -palkinnon!!!!🥂🍾⭐️⭐️⭐️

#progaala #avecmedia #juvenes_oy

Aukioloajat:
Ma-Pe klo 8.00-13.00
Aamiainen klo 8:00-9:00
Lounas klo 10.30-12:30

Yhteystiedot:
vire@juvenes.fi
www.juvenes.fi/ravintola-vire/

Ravintolapäällikkö:
Minna Lammi

100% suomalainen
Sivustomme käyttää evästeitä, liittyen kolmannen osapuolen palveluihin. Lue lisää tietosuojaselosteistamme ja hyväksy evästeiden käyttö.