• en
  • fi
  • sv

RESTAURANT SYKE & BISTRO PULSSI

Restaurant Syke & Bistro Pulssi

(SULJETTU KESÄKSI 4.7 – 30.7)

Restaurant Syke & Bistro Pulssi sijaitsevat Helsingin Vallilan Lääkäritalossa, jossa laadukkaan lounasravintolan ja viehättävän kahvilan lisäksi tarjoamme korkeatasoista juhla-, kokous – ja edustuspalvelua juhliin ja tapahtumiin. Lääkäritalossa on useita upeita tapahtuma-, juhla- sekä kokoustiloja, auditorio ja uusittu näköala-edustussauna. Katutasossa, ravintolan ja kahvilan lisäksi palvelee kesäisin aurinkoinen terassi. Asiakaspaikkoja on ravintolassa yhteensä 300 ja tilauksesta palvelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Meiltä voitte tilata myös juhlapalvelutuotteita ja -palveluita omiin juhliinne. Ammattilaiset takaavat onnistuneen juhlan lopputuloksen ja osaava henkilökuntamme auttaa juhlien järjestelyissä. Juvenes  juhlapalvelulla on Rotisseurs-kilpi osoituksena gastronimisista ansioista ja meillä on oma sommelier. Restaurant Syke & Bistro Pulssi sijaitsevat Vallilan Wallstreetillä ja kävelymatkan päässä Sörnäisten metroasemasta,  julkisilla kulkuvälineillä pääsee myös näppärästi paikalle.

Myymme myös kaikkia herkkuja mukaan.

Syke ja Pulssi

Avoinna: ma-pe klo 08.00-15.00
Lounasbuffet: ma-pe klo 10.30-13.00

RESTAURANT SYKE & BISTRO PULSSI

Mäkelänkatu 2, 00500 Helsinki

100% suomalainen

syke@juvenes.fi
www.juvenes.fi/syke

Ravintolapäällikkö
Taru Leiqvist
0207 600 154
Keittiö
0207 600 356

Sivustomme käyttää evästeitä, liittyen kolmannen osapuolen palveluihin. Lue lisää tietosuojaselosteistamme ja hyväksy evästeiden käyttö.