• en
  • fi
  • sv

RESTAURANT SYKE & BISTRO PULSSI

Restaurant Syke & Bistro Pulssi

Restaurant Syke & Bistro Pulssi sijaitsevat Helsingin Vallilan Lääkäritalossa, jossa laadukkaan lounasravintolan ja viehättävän kahvilan lisäksi tarjoamme korkeatasoista juhla-, kokous – ja edustuspalvelua juhliin ja tapahtumiin. Lääkäritalossa on useita upeita tapahtuma-, juhla- sekä kokoustiloja, auditorio ja uusittu näköala-edustussauna. Katutasossa, ravintolan ja kahvilan lisäksi palvelee kesäisin aurinkoinen terassi. Asiakaspaikkoja on ravintolassa yhteensä 300 ja tilauksesta palvelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Meiltä voitte tilata myös juhlapalvelutuotteita ja -palveluita omiin juhliinne. Ammattilaiset takaavat onnistuneen juhlan lopputuloksen ja osaava henkilökuntamme auttaa juhlien järjestelyissä. Juvenes  juhlapalvelulla on Rotisseurs-kilpi osoituksena gastronimisista ansioista ja meillä on oma sommelier. Restaurant Syke & Bistro Pulssi sijaitsevat Vallilan Wallstreetillä ja kävelymatkan päässä Sörnäisten metroasemasta,  julkisilla kulkuvälineillä pääsee myös näppärästi paikalle.

Myymme myös kaikkia herkkuja mukaan.

Sykkeen ja Pulssin lounaslista


Kokous- ja tapahtumatilat

Kokoustilat

Lääkäritalossa on useita laadukkaalla tekniikalla varusteltuja tiloja niin kokousten, koulutusten kuin suurempienkin seminaarien järjestämiseen. Kokouskeskuksessa on neuvottelu tiloja 16-50 henkilölle sekä auditorio jopa 90 henkilölle. Lisäksi Lääkäritalon katutasossa sijaitsee Arvonsali 150 henkilölle, joka on taatusti ainutlaatuinen paikka kokoontua yhteen erilaisten tapahtumien ääreen.

Lue lisää

Juhlatilat

Lääkäritalosta löytyy upeat puitteet illallisille, cocktail-tilaisuuksille, yritysjuhlille, asiakastilaisuuksille sekä monille muille tapahtumille. Tilat kruunaavat Lääkäritalon näköalasauna kattoterasseineen, jossa pääsee nauttimaan löylyjen lisäksi mielettömistä maisemista. Saunojen yhteydessä on varattavissa erillinen lounge-tila illanviettoon.

Lue lisää

Syke ja Pulssi

Avoinna: ma-to klo. 8.00-15.00 pe 8.00-14.00
Lounasbuffet: ma-pe klo 11.00-13.30

 

Cozy & Root – lounas 13,70€

My Soup & Salad – lounas 13,70€

RESTAURANT SYKE & BISTRO PULSSI

Mäkelänkatu 2, 00500 Helsinki

100% suomalainen

syke@juvenes.fi
www.juvenes.fi/syke

Ravintolapäällikkö
Maarit Karvonen
0207 600 154

Keittiö
0207 600 155