• en
  • fi
  • sv

Newton

Ravintola Newton

Hervannan kampuksella, vuonna 1973 rakennetussa Konetalossa sijaitsee teekkareiden suosikkiravintola Newton. Ravintolassa on tarjolla arkisin monipuolinen ja rouhea lounasvalikoima, jossa myös kansainvälisyys ja kasvisruokailijat on huomioitu. Newtonissa asiointi on sujuvaa ja maksaminen onnistuu helposti myös Juve-applikaatiolla. Ravintola on yksi Juveneksen suurimmista opiskelijaravintoloista ja Juveneksen omistaa Tampereen ylioppilaskunta (TREY).

Catering palvelut ainejärjestöjen ja opiskelijayhdistysten järjestämiin tapahtumiin hoituvat Newtonista mutkattomasti. Huolehdimme myös Konetalon ja Festia-salin sekä ravintolan catering-, juhla-, ja edustustarjoiluista sekä muista akateemisista juhlista ammattitaidolla ja joustavasti.  Juvenes  juhlapalvelulla on Rotisseurkilpi osoituksena gastronimisista ansioista ja meillä on oma sommelier.

Myös Newton tunnetaan yläkerrassa sijaitsevan Café Konehuoneen Siipi-perjantaista ja Sååsbar-tuotteista.

Opiskelijakorttia näyttämällä olet oikeutettu kelan ateriatukeen.  

* Opiskelijalounaan ateriakokonaisuus
Kaikki opiskelijahintaiset KELAN ateriatuen piirissä olevat lounaat sisältävät lisäkesalaatin, leipä- ja leviteannoksen ja ruokajuoman (1 lasi maitoa, piimää tai kasvisjuomaa sekä vettä)

LOUNAS
Opiskelijat 3,20€, Henkilökunta 5,98€/6,55€, Jatko-opiskelijat 5,98€/6,55€, Muut 7,90€/8,40€

JÄLKIRUOKA
Jälkiruoka 1,50€

Newtonin lounaslistat

Juvenes Instagramissa

Etsimme joukkoomme ihmisiä, joiden sydän sykkii hyvälle ruualle ja asiakaselämyksille! 🤩

KEITTIÖPÄÄLLIKKÖ
SALIN VUOROPÄÄLLIKKÖ
KOKKI
TARJOILIJA

Restaurant Syke & Bistro Pulssi sijaitsevat Helsingin Vallilan Lääkäritalossa, kävelymatkan päässä Sörnäisten metroasemasta, ja julkisilla kulkuvälineillä pääsee näppärästi myös perille asti.

Laadukkaan lounasravintolan ja viehättävän kahvilan lisäksi ravintola tarjoaa korkeatasoista juhla-, kokous – ja edustuspalvelua. Tiesitkö, että Juvenes juhlapalvelulle on myönnetty Rotisseurs-kilpi osoituksena ruuan ja palvelun tasosta?

Lue lisää ja jätä hakemus nettisivuillamme (linkki biossa)! 

#rekrytointi #rekry #avointyöpaikka #avoimettyöpaikat #keittiöpäällikkö #vuoropäällikkö #kokki #tarjoilija #lääkäritalo #helsinki
Pidä huolta ruuistasi 💚 nappaa tästä talteen vinkit hävikin hallintaan

#pidähuolta 
#hävikkiviikko 
#hävikkiruoka 
#hävikki 
#hävikkivinkki
#nowastedfood

Newton

Avoinna ma-pe klo 07.30-14.00
Lounas ma-pe klo 10.30-14.00

RAVINTOLA NEWTON

Korkeakoulunkatu 6 A, 33720 Tampere

100% suomalainen

newton@juvenes.fi
www.juvenes.fi/newton

Ravintolapäällikkö
Pirjo Keskinen puh. 0207 600 308

Keittiöpäällikkö
Kimmo Kauppila puh. 0207 600 126

Sivustomme käyttää evästeitä, liittyen kolmannen osapuolen palveluihin. Lue lisää tietosuojaselosteistamme ja hyväksy evästeiden käyttö.