• en
  • fi
  • sv


Ravintola Dynamon Juhlatilat

Keskellä Tamperetta, ydinkeskustan liepeillä oleva Restaurant Dynamo kokkaa päivittäin monipuolisen aamiais- ja lounasvalikoiman kaikille yksityis- ja yritysasiakkaille. Lounasajan ulkopuolella ravintola toimii Juvenes Juhlapalvelun tilausravintolana.

Restaurant Dynamo sijaitsee Dynamo Business Parkissa Hatanpään valtatiellä. Juhlatilan lisäksi ravintolan kupeessa sijaitsee useampi edustustila (6-36 henkilölle) neuvottelu-, koulutus-, ryhmätyö- ja kokouskäyttöön. Rakennuksen yläkerrassa on upea saunaosasto, josta on näkymän Ratinan ylle. Saunaosastolla kaksi erillistä tilaa, joissa voi myös pitää kokousta.

ASIAKASPAIKAT

Buffetmuoto max. 100 henkilöä
Pöytiintarjoilu max. 100 henkilöä
Cocktailmuoto max. 150 henkilöä

TILAT JA VARUSTELU
  • Mikrofoni
  • Videotykki tarvittaessa
  • Langaton verkko
TARJOILUT

Sauna- ja kokoustiloissa on anniskeluoikeudet ja tilaan tulee kaikki juomat ja tarjoilut tilata Juveneksekselta. Tilassa on A-oikeudet, joten omien juomien tuominen ei ole sallittu.

Toimitamme tarjoilut veloituksetta Ravintola Dynamon toimitusajan puitteissa maanantaista perjantaihin klo. 07.45 – 16.00, Dynamo Business Parkin vuokrattaviin kokous- ja saunatiloihin sekä yritysten tiloihin. Voit myös noutaa veloituksetta tilaamasi tarjoilut ravintolan aukioloaikana ravintolasta.

Kello 16.00 jälkeen toimitetuista ja noudetuista tarjoiluista, veloitamme  henkilökuntapalkkion 45.00 € / h. Laskutus toteutetaan alkavalta puolelta tunnilta.

Lauantaisin veloitamme erikseen henkilökuntapalkkion 180,00 €.

Ravintolan aukioloajan ulkopuolella tai Dynamo Business Parkin tilojen ulkopuolisissa sekä ravintolasalissa järjestettävien juhla- ja cateringtilaisuuksien tarjoilut toteutetaan erillisen tarjouspyynnön ja tarjouksen mukaisesti.

HINNOITTELU

Tilauskohtainen, sopimuksen mukaan. Tilavuokraa ei yleensä veloiteta yli 50 henkilön tilaisuuksissa.
Alle 50 henkilön yksityistilaisuuksissa tilavuokra 350 -500 euroa. Hinnat sisältävät arvonlisäveron 24 %. Hinnasto on voimassa toistaiseksi. Juvenes Oy pidättää oikeuden muutoksiin tiloja ja hintoja koskien.

MUUTA HUOMIOITAVAA

Savuton ravintola
Tila on esteetön
Tila vuokrattavissa vain yrityksille

Valtakunnallinen MYYNTIPALVELU PALVELEE

Myyntipalvelu avoinna:
maanantai – torstai  klo 9.00-15.00,
perjantaisin klo 9.00-13.00
juhlapalvelu@juvenes.fi
puh. 0207 600 300

Tapahtuma-, juhla- ja kokousmyynti
Myyntipäällikkö Arja Mäkimartti
arja.makimartti@juvenes.fi
puh. 0207 600 305

Ravintola Dynamo

Hatanpään valtatie 24,
33100 Tampere