• en
  • fi
  • sv

Konehuone

CAFÉ Konehuone

Café Konehuone, also called Konekuppila, is located in the legendary Kone building, built in 1973. The customers are served by an easily approachable and flexible team. Konehuone is an easy going living room for the students, and the original Såås-koncept was launched here. We are known for our Wings-Fridays and Sååsbar products. By showing your student card, you are entitled to the Kela meal subsidy.

* Student lunch meal
* Student lunch meal All student prized KELA subsidized meals include a side salad, bread and spread and a drink (1 glass of milk, sour milk, vegetarian drink and water)

My Soup & Salad
Students 2,95 €
Staff 6,00 € / 6,55 €
Graduate students 6,00 € / 6,55 €
Visitors 8,50 € / 9,00 €

SååsBar
Students 4,25 €
Staff 7,00 € / 7,55 €
Graduate students 7,00 € / 7,55 €
Visitors 9,50 € /10,00 €

Fusion Kitchen
Students 5,60 €
Staff 9,72 €
Graduate students 9,72 €
Visitors 11,40 €

Konehuone lunch menus

Juvenes in Instagram

Tarvitsetko virtaa pimeyden keskelle?✨ Tässä helppo ja nopea inkiväärishottiresepti. Valmiita Inkiväärishotteja on myös myynnissä meidän ravintoloissa ja kahviloissa!☺️

Inkiväärishotin valmistukseen tarvitset vain inkiväärin, sitruunan, appelsiinin, hunajaa sekä kattilan, raastimen, siivilän ja lasipullon. 

1. Raasta noin 70g inkivääriä.
2. Lisää kattilaan 0,5L vettä ja raastettu inkivääri. Kuumenna inkivääriseos. 
3. Purista sitruuna ja appelsiini. Lisää mehu kattilaan inkiväärin sekaan. 
4. Siivilöi sattumat ja painele kauhalla. 
5. Makeuta seos lisäämällä hunajaa noin 1tl. 
6. Pullota inkiväärimehu ja nauti!

#inkiväärishotti #virtaapäivään #resepti
Toimitusjohtaja Päivi Lindén siirtyy toukokuun jälkeen elämässään uuteen vaiheeseen ja päättää yli 17 vuotta kestäneen työuran Juveneksella.

”Olen saanut olla näiden vuosien aikana mukana kasvattamassa ja kehittämässä yhtiötä sen huikeassa tarinassa valtakunnalliseksi, vastuulliseksi ravintolapalveluyritykseksi. Kiitos upeiden esihenkilöideni minulla on ollut kannustus jatkuvaan kehittymiseen sekä innostus ottaa uusia haasteita vastaan.  Minuun on luotettu ja olen saanut johtaa lähes kaikkia Juveneksen liiketoiminnan ja tukipalveluiden tehtäviä Juvenes-urani aikana. 

Viimeiset reilut neljä ja puoli vuotta ensin yhtiön vt. ja myöhemmin varsinaisena toimitusjohtajana ovat olleet koko urani kovimpia ponnistuksia ja samalla palkitsevimpia kokemuksia. Arvostan suuresti, että minulla on ollut tällä matkalla oppaanani ja sparraajanani huikea hallitus sekä tukenani maailman sitoutunein johtoryhmä, jotka eivät koskaan ole väistyneet rinnaltani, vaikka koronan ja kustannuskriisien keskellä kyyti oli usein todella kylmää ja kuoppaista. Olemme yhdessä hallituksen, johtoryhmän sekä käsittämättömän upean henkilöstömme kanssa rikkoneet viimeisten vuosien aikana monia ennätyksiä yli 60 - vuotiaan yhtiön historiassa, niin hyvässä kuin huonossa. Kaiken toiminnan perustana on toiminut arvostus, luottamus ja usko yhdessä tekemiseen. 

Kun vuodenvaihteessa alkoi varmistua, että olemme valtavilla yhteisillä ponnistuksilla onnistuneet pelastamaan Juveneksen koronavuosien syvästä ahdingosta, minulle tuli voimakas tunne, että oma työni on nyt tullut yhtiössä valmiiksi ja minun on aika tehdä jotain muuta.  Juvenes on valmis uuteen nousuun. Nyt on erinomainen hetki luovuttaa hieno yhtiö uuden kipparin käsiin.” 

Juveneksen uuden toimitusjohtajan haku käynnistyy pian. Seuraa tiedotustamme.
Nyt on syytä juhlia, sillä tänään 27.1 vietetään kansallista suklaakakkupäivää🍫 Juveneksen ravintoloissa pääsee herkuttelemaan suklaakakuilla! 

Suklaakakku on nimensä mukaisesti maustettu suklaalla tai kaakaojauheella. Suklaata voi yhdistää myös esimerkiksi raikkaisiin vadelmiin tai lempeään chiliin. Tiesitkö, että ensimmäinen suklaakakkuresepti julkaistiin 176-vuotta sitten😲

Mikä on sinun suosikki suklaakakku? Kommentoi alle👇🏼 

#chocolatecake #chocolatecakeday #suklaakakkupäivä #syytäjuhlia #suutmakiaksi
Maistuiko päivän lounas tänään? 🍲 Saiko asiakaspalvelija hymyn huulille tänäänkin? ☺️
Jätä meille palautetta! Tiesithän, että voit jättää meille fiilispalautteiden lisäksi risuja, ruusuja ja toiveita Happy or Not -laitteiden avulla vaikka joka päivä! Luemme jokaisen palautteen läpi ja viilaamme asiakaskokemuksen entistäkin paremmaksi!  🤩
Juveneksen Minna Gehör voitti ammattikeittiön päällikkösarjan ja PRO -palkinnon!!!!🥂🍾⭐️⭐️⭐️

#progaala #avecmedia #juvenes_oy

Konehuone

Open:
Mon-Thur 08.00-17.00
Fri 8.00-15.00
Brekkie:
Mon-Fri 8.00-10.00
Lunch:
Mon-Thur 11.00-17.00
Fri klo 11.00-15.00
Fusion:
Mon-Thur 11.00-16.30
Fri klo 11.00-15.00
Café:
Mon-Thur 8.00-17.00
Fri 8.00-15.00