• en
  • fi
  • sv

Yo Ravintola

YO Ravintola

(SULJETTU KESÄKSI 26.6. – 4.9.)

YO Ravintola sijaitsee keskustakampuksella Tampereen yliopiston päärakennuksessa. Se on ensimmäisiä ravintoloita Juveneksen yli 60-vuotisessa historiassa ja siellä on pidetty huolta opiskelijoista ja koko yliopistoyhteisöstä jo vuosikymmenten ajan. YO Ravintolassa on päivittäin tarjolla vastuullinen sekä monipuolinen lounasvalikoima ja ravintolan yläkerrassa on Vegebaari, joka on keskittynyt vegaaniseen kasvisruokaan. Myös huippusuosittu vegaaninen SååS-valikoima on täällä tarjolla. Ravintolan sydämessä asiakkaita palvelee Fusion Kitchen -konsepti, jonka valikoimasta löytyvät suositut burgerit lautasannoksina. YO Ravintolassa asiointi on sujuvaa ja maksaminen onnistuu helposti myös Juve-applikaatiolla. Perinteikäs ravintola on yksi Juveneksen vanhimmista ja sen omistaa Tampereen ylioppilaskunta (TREY).

YO Ravintolan valoisa ravintolasali, jonka suurista ikkunoista on upeat näkymät Yliopiston kampukselle, muuntuu helposti tyylikkääksi juhlatilaksi. Yliopiston klassinen juhlasali ja avara juhlasalin aula mahdollistavat korkeatasoisten tapahtumien-, tilaisuuksien- ja akateemisten juhlien järjestämisen arvokkaissa puitteissa. Ravintolasta toimitetaan kokous- ja edustustarjoilut myös päärakennuksen neuvottelutiloihin. Juvenes  juhlapalvelulla on Rotisseurs-kilpi osoituksena gastronimisista ansioista ja meillä on oma sommelier.

Opiskelijakorttia näyttämällä olet oikeutettu kelan ateriatukeen.

* Opiskelijalounaan ateriakokonaisuus
Kaikki opiskelijahintaiset KELAN ateriatuen piirissä olevat lounaat sisältävät lisäkesalaatin, leipä- ja leviteannoksen ja ruokajuoman (1 lasi maitoa, piimää tai kasvisjuomaa sekä vettä)

YO Ravintola

Lounas ma-pe klo 10.30-15.00

Opiskelijat 2,70 €
Henkilökunta 6,45€ / 6,95 €
Jatko-opiskelijat 6,45€ / 6,95 €
Vierailijat 8,10 € / 8,60 €

YO Ravintola

Kalevantie 4, 33100 Tampere

100% suomalainen
Sivustomme käyttää evästeitä, liittyen kolmannen osapuolen palveluihin. Lue lisää tietosuojaselosteistamme ja hyväksy evästeiden käyttö.