• en
  • fi
  • sv

Lääkäritalon kokous- ja tapahtumatilat

LÄÄKÄRITALO TARJOAA TÄYDEN PALVELUN KOKOUS- JA TAPAHTUMATILAT

Etsitkö paikkaa kokoukselle, seminaarille tai juhlatilaisuuksiin? Lääkäritalossa on monipuolisett kokous- ja tapahtumatilat tarjoiluineen, jossa yhdistyvät laatu ja arvokkuus. Arvokas miljöö yhdistettynä nykypäivän teknologiaan luo puitteet onnistuneelle tilaisuudelle.

Lääkäritalo sijaitsee Helsingin Vallilassa osoitteessa Mäkelänkatu 2, 00500 Helsinki.

Juhlatilat

Lääkäritalosta löytyy upeat puitteet illallisille, cocktail-tilaisuuksille, yritysjuhlille, asiakastilaisuuksille sekä monille muille tapahtumille. Tilat kruunaavat Lääkäritalon näköalasauna kattoterasseineen, jossa pääsee nauttimaan löylyjen lisäksi mielettömistä maisemista. Saunojen yhteydessä on varattavissa erillinen lounge-tila illanviettoon.

Kokoustilat

Lääkäritalossa on useita laadukkaalla tekniikalla varusteltuja tiloja niin kokousten, koulutusten kuin suurempienkin seminaarien järjestämiseen. Kokouskeskuksessa on neuvottelu tiloja 16-50 henkilölle sekä auditorio jopa 90 henkilölle. Lisäksi Lääkäritalon katutasossa sijaitsee Arvonsali 150 henkilölle, joka on taatusti ainutlaatuinen paikka kokoontua yhteen erilaisten tapahtumien ääreen.

Tarjoilut

Ainutlaatuisen miljöön lisäksi hoidamme kaikkiin tiloihin toiveidesi mukaan maistuvat ruoka- ja juomatarjoilut, jotka jäävät takuulla mieleen.

Kokemuksemme vaativien tarjoilujen järjestämisestä ja ammattitaitoinen Catering-henkilökuntamme takaavat onnistuneet juhlat, joissa vieraasi viihtyvät taatusti!

VALTAKUNNALLINEN MYYNTIPALVELU PALVELEE

Myyntipalvelu avoinna:
maanantai – torstai  klo 9.00-15.00,
perjantaisin klo 9.00-13.00
juhlapalvelu@juvenes.fi
puh. 0207 600 300

Tapahtuma-, juhla- ja kokousmyynti
Myyntipäällikkö Arja Mäkimartti
arja.makimartti@juvenes.fi
puh. 0207 600 305

Lääkäritalo

Mäkelänkatu 2, 00500 Helsinki