• en
  • fi
  • sv

One

Restaurang One!

Restaurang One ligger belägen i KONEs PCF-byggnad och här njuter Kones personal med gäster. Här serveras en riklig frukost, med färsk gröt, kallskuret, ostar, frukter och färskt bröd. Man kan också bara nappa med sig en semla eller frukt.

FRUKOST
Vitrinen är fylld med både söta och salta tilltugg och restaurangen har en självbetjäningskassa, som används utanför öppethållningstiderna. Du kan också göra ditt eget frukostbröd.

LUNCH
Restaurang One serverar 2-3 varma rätter i sin lunchbuffet, varav en är vegetarisk. Allt är naturligtvis av Juvenes kvalitet. Till varmrätten hör också salladsbordet och färskt bröd.My Plate portionerna tillreds av kocken enligt kundens önskemål, till alternativen hör salladsportioner, hamburgarmåltider och kött- och fiskportioner med tilltugg. Juvenes levererar också delikata frukostar och kaffe med tilltugg och andra måltider och mellanmål till olika mötesutrymmen. Företag kan ta sina gäster till de gemytliga kabinetterna t.ex. för lunchmöten. Restaurangen tillagar enligt kundens önskemål allt från mellanmål till middagar också för större grupper.

Välkommen!


Juvenes på Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
Error: Invalid Feed ID.

Restaurang One

Öppet: mån-fre 7.30-16.00
Frukost: mån-fre 7.30-8.30
Lunch: mån-fre 10.00-13.30
Självbetjäningsutcheckning: mån-fre 13.30-16.00

Restaurang One

Hissikatu 3, 05830 Hyvinkää

100% suomalainen

Restaurangchef
Päivi Henell
0207 600 170

Kökschef
Jaakko Korhonen
0207 600 171