• en
  • fi
  • sv

Ravintolat ja kahvilat palveluna

Ravintolat ja kahvilat palveluna

Tuotamme henkilöstöravintola- ja opiskelijaravintolapalveluita yrityksille ja julkisen sektorin toimijoille. Ruokailijaprofiilin mukaan suunniteltu, yksilöllinen Juvenes Ravintola oppilaitoksessa tai työpaikalla lisää hyvinvointia ja viihtyvyyttä. Ravintola palvelee myös tilausravintola-, kokous- ja juhlatarjoilutarpeissa.

Laaja, testattu ravintolakonseptivalikoimamme helpottaa sopivan kokonaisuuden suunnittelua. Ravintola- ja keittiötilojen uudisrakentamisen sekä remontoinnin yhteydessä tarjoamme asiakkaidemme ja kumppaneidemme käyttöön ammattilaistemme suunnitteluosaamisen.

Palvelumme ovat kansainvälisten ISO 9001:1 ja 14001 -laatu- ja ympäristösertifikaattien mukaisia. Yrityksemme juhlapalvelulle on myönnetty arvostettu Rotisseurs -kilpi, tunnustuksena hyvämaineisesta ja gastronomisesti korkealaatuisesta osaamisesta.

Vastuullinen kumppani

Ympäristöpolitiikkamme ja -tavoitteiden vaikuttavuutta arvioidaan ja kehitetään jatkuvan parantamisen periaatteen mukaisesti. Pyrimme kaikessa toiminnassamme minimoimaan ympäristön kuormittamisen sekä tiedottamaan aktiivisesti oman toimintamme ympäristövaikutuksista. Tutkimme ja mittaamme toimintamme ympäristövaikutuksia ja asetamme toiminnalle ympäristön suojeluun liittyviä päämääriä ja tavoitteita. Noudatamme ympäristölainsäädäntöä ja alueellisia ympäristövaatimuksia.

Korostamme tavarantoimittajiamme valitessamme vastuullisuutta ja luotettavuutta. Edellytämme heiltä yhteiskuntavastuuta sekä ympäristöstä huolehtimista. Valitsemme raaka-ainevalikoimaamme lähitoimittajien ja -tuottajien tuotteita eri tuoteryhmistä ja käytämme luomutuotteita aina, kun se on taloudellisesti sekä tuotannollisesti järkevää. Kahviloissamme on päivittäin tarjolla monipuolinen valikoima Reilun kaupan tuotteita.

Tuoteturvallisuuden varmistamiseksi noudatamme ravintoloissamme viranomaisten hyväksymää, kattavaa ja tarkasti rakennettua omavalvontasuunnitelmaa (HACCP). Ruoanvalmistusprosesseissamme huomioimme nykyaikaiset, raaka-aineiden ravintoarvot säilyttävät, terveelliset valmistusmenetelmät sekä energiatehokkaat toimintatavat.

Kaikista resepteistämme on saatavissa tarkat tuoteselosteet ja ruokalajeista on esitettävissä ravintoainesisältötiedot, samoin maustamisen taso ja aterian keveysaste. Tuotetiedot tuomme esille mm. linjastomerkinnöissä ja sähköisesti ruokalistojen lisätietoina.

Tutustu ympäristöarvoihimme täältä

Ravintolat palveluna yrityksille

Toimitusjohtaja Päivi Lindén
paivi.linden@juvenes.fi
Puh. 0207 600 335

Valtakunnallinen MYYNTIPALVELU PALVELEE

Myyntipalvelu avoinna:
maanantai – torstai  klo 9.00-15.00,
perjantaisin klo 9.00-13.00
juhlapalvelu@juvenes.fi
puh. 0207 600 300

Tapahtuma-, juhla- ja kokousmyynti
Myyntipäällikkö Arja Mäkimartti
arja.makimartti@juvenes.fi
puh. 0207 600 305