• en
  • fi
  • sv

Café & Lunch Pinni

Café & Lunch Pinni

(SULJETTU KESÄKSI 16.6. – 7.8.)

Olohuonemainen ja pirtsakka ravintola ja kahvila Pinni sijaitsee keskustakampuksella, Pinni A -rakennuksessa, YO Ravintolan kyljessä  pihan toisella puolella. Pinnin ikkunoista avautuu näkymä uudelle Nokia Arenalle.

Café & Lunch Pinni tarjoilee asiakkailleen huolella mietityn, herkullisen lounas- ja kahvilavalikoiman. Tuotteet voi syödä paikan päällä tai ottaa kätevästi mukaan. Pinnissä asiointi on sujuvaa ja maksaminen onnistuu helposti myös Juve-applikaatiolla. Se on Juveneksen mutkaton kohtaamispaikka yliopistoyhteisölle ja sen omistaa Tampereen ylioppilaskunta (TREY).

Cafe Pinnissä voit järjestää väitöskahvituksia sekä muita pienempiä tapahtumia ja juhlatilaisuuksia. YO Ravintola huolehtii Pinnin juhla- ja tilaustarjoiluista. Juvenes  juhlapalvelulla on Rotisseurs-kilpi osoituksena gastronimisista ansioista ja meillä on oma sommelier.

 

Opiskelijakorttia näyttämällä olet oikeutettu kelan ateriatukeen. 

* Opiskelijalounaan ateriakokonaisuus
Kaikki opiskelijahintaiset KELAN ateriatuen piirissä olevat lounaat sisältävät lisäkesalaatin, leipä- ja leviteannoksen ja ruokajuoman (1 lasi maitoa, piimää tai kasvisjuomaa sekä vettä)

Juvenes Instagramissa

Café Pinni

CAFÉ & LUNCH PINNI

Café & Lunch Pinni | Kanslerinrinne 1, 33100 Tampere

100% suomalainen

yoravintola@juvenes.fi
www.juvenes.fi/pinni

Ravintolapäällikkö
Tuija Anttila
0207 600 370

Keittiöpäällikkö
Jari Anttila
0207 600 340

Sivustomme käyttää evästeitä, liittyen kolmannen osapuolen palveluihin. Lue lisää tietosuojaselosteistamme ja hyväksy evästeiden käyttö.