• en
  • fi
  • sv

Paulig Kulma

Paulig Kulma

Paulig Kulma on inspiroiva kohtaamispaikka Helsingissä Kluuvin kauppakeskuksessa. Kaiken keskiössä on kahvi, johon suhtaudutaan ilolla ja intohimolla. Hyvä kahvi tekee elämästä parempaa!

Kahden kerroksen kahvilan, paahtimon, terassin ja Barista Instituten Paulig Kulmassa on tilaa tavata, tehdä töitä tai vain rentoutua keskellä kaupungin vilinää.

Kahvilassa pääset nauttimaan laajasta kirjosta erilaisia kahvimakuja sekä ainutlaatuisia herkkuja. Haluamme edistää hyvinvointia ja toimia vastuullisesti ja Kulmassa panostamme terveellisiin ruokiin ja herkkuihin laiminlyömättä aisteja herättäviä makuja. Mainiot tuotteemme valmistaa Juvenes Oy.

Kahvilassamme on 140 asiakaspaikkaa ja terassille mahtuu lisäksi mukavasti 40 asiakasta nauttimaan Helsingin urbaanista tunnelmasta.

Paulig Kulman yläkertaa tai Barista instituuttia voi vuokrata myös yksityistilaisuuksiin tai juhliin.

Paulig Kulman Shopista voit ostaa mukaasi Kulmaa varten kehitettyjä kahveja sekä mm. erilaisia kahvinvalmistusvälineitä. Kaikkia kahvilatuotteita on mahdollista saada mukaan.

Juvenes Instagramissa

Paulig kulma

Avoinna:
ma-pe klo 07.30-20.00
la-su klo 11.00-18.00
Aamiainen:
ma-pe klo 7.30-10.30

100% suomalainen

PAULIG KULMA

Aleksanterinkatu 9 | Kauppakeskus Kluuvi, 00100 Helsinki

Sivustomme käyttää evästeitä, liittyen kolmannen osapuolen palveluihin. Lue lisää tietosuojaselosteistamme ja hyväksy evästeiden käyttö.