• en
  • fi
  • sv

Juhla- ja kokouspalvelu Seinäjoki

Kokoukset, juhlat ja tilaisuudet Seinäjoella

Juvenes tarjoaa laadukasta ja yksilöllistä juhlapalvelua sekä juhla-, kokous- ja saunatiloja niin perhejuhliin, yritystilaisuuksiin kuin akateemisiin tilaisuuksiin valtakunnallisesti.

Kokemuksemme vaativien tarjoilujen järjestämisestä ja ammattitaitoinen Catering-henkilökuntamme takaavat onnistuneet ja ikimuistoiset juhlat. Seinäjoen Framin kokous- ja juhlatilavalikoimasta löytyy sopivia tiloja erilaisiin ja eri kokoisiin kokouksiin, juhliin ja tapahtumiin. Yhteistyöverkostomme kautta voimme tarjota kaikki tapahtumapalvelut ääni- ja valotekniikasta ohjelmapalveluihin.

Juvenes Juhlapalvelulle on myönnetty Chaîne des Rôtisseurs – Paistinkääntäjien Rôtisseurs-kilpi ensimmäisenä juhlapalveluyrityksenä Suomessa. Kilpi on maailman suurimman ja vanhimman gastronomisen järjestön korkein tunnustus ruoan ja palvelun tasosta.

Rotisseurs logo
Tarjoilutilaukset ja tarjouspyynnöt:

Ravintola Komia
Ravintola- ja tapahtumapäällikkö
Tanja Heinimäki

puh. 0207 600 391
komia@juvenes.fi
www.juvenes.fi/komia

Valtakunnallinen MYYNTIPALVELU PALVELEE

Myyntipalvelu avoinna:
maanantai – torstai  klo 9.00-15.00,
perjantaisin klo 9.00-13.00
juhlapalvelu@juvenes.fi
puh. 0207 600 300

Tapahtuma-, juhla- ja kokousmyynti
Myyntipäällikkö Arja Mäkimartti
arja.makimartti@juvenes.fi
puh. 0207 600 305


Juhla- ja kokoustilat Seinäjoella

Juhlatilat

Monipuolisen kokouspaikan lisäksi Frami tarjoaa upeat ravintola- ja aulatilat mm. messu- ja juhlatilaisuuksia varten kauniilla paikalla Seinäjoella.  Ravintola Komiasta löytyy tilaa jopa 250 ruokailijalle ja yhdistettynä näyttävään aulatilaan, tilaa on yhteensä 450 henkilölle. Ravintola Idea tarjoaa tilaa noin 150:lle ruokailijalle. Kokoustiloista, ravintoloista ja auditorioista pääosa sijaitsee  Frami B:ssä, jonka ansiosta suurempia tilaisuuksia varten on helppo yhdistellä eri tiloja tarpeen mukaisesti.

Framin sauna

Frami B:ssä sijaitsevat Framin saunatilat, jolloin kokouspäivään on helppo yhdistää myös rennompi illanvietto löylyjen merkeissä. Saunatilaan mahtuu parhaimmillaan 10 henkilöä kerralla. Tämä vaihtoehto voisi olla loistava esimerkiksi työporukan yhteiseen tyky-päivään.

Tilat:

Ravintola Komia (Frami B) 250 hlö
Pääaula (Frami B) 200 hlö
Ravintola Idea (Frami D) 150 hlö
Sauna (Frami B) 5 + 10 hlö

 

 

Tilavarauksissa ota yhteyttä:

Marika Puhilas
palvelupäällikkö / Into Seinäjoki Oy
puh. 020 124 4010
kokouspalvelut@frami.fi

Kokoustilat

Frami on Seinäjoen tunnetuin täyden palvelun kokous- ja kongressitalo. Frami tarjoaa hyvälle kokoukselle kaikki ainekset: monipuoliset ja modernit tilat, herkulliset tarjoilut sekä erinomaisen sijainnin vain kilometrin päässä matkakeskuksesta.

Framissa isännöit yhtä hyvin muutaman henkilön neuvottelua kuin 400 ihmisen kansainvälistä konferenssia. Muuntuvat tilat tarjoavat mahdollisuuden myös usean rinnakkaisen tapahtuman järjestämiseen yhtä aikaa. Käytössä voi olla auditorio seminaaria varten, kokoustilat ryhmätöihin ja aulatila näyttelyosastoille. Kaksi ravintolaa varmistavat maittavat syötävät ja juotavat.

Pysäköinti onnistuu vaivattomasti Framin parkkitalossa.

Tutustu monipuolisiin tiloihimme alla ja valitse sopivin. Ja kysy ihmeessä lisätietoja. Järjestetään yhdessä paras tilaisuus ikinä!

Kokoustilat:

Bell (Frami B) 8 hlö
Swingi (Frami B) 20 hlö
Bitti (Frami D) 10 hlö
Bell + Macroni (Frami B) 20 hlö
Marconi (Frami B) 12 hlö
Siru + Bitti (Frami D) 26 hlö
Edustustila (Frami B) 16 hlö
Watt + Edison (Frami B) 34 hlö
Watt (Frami B) 16 hlö
Mega (Frami D) 50 hlö
Siru (Frami D) 16 hlö
Bell + Macroni + Watt + Edison (Frami B) 54 hlö
Edison (Frami B) 18 hlö

Auditoriot:

Auditorio 3 90 hlö
Auditorio 1 99 hlö
Auditorio 2 206 hlö
Auditoirot 2 + 3 296 hlö
Auditoriot 1 + 2 305 hlö
Auditoriot 1 +2 +3 405 hlö

Varustus:

Kaikissa kokous- ja auditoriotiloissa on käytössä datatykki, valkokangas, fläppitaulu ja langaton verkkoyhteys. Auditoriotiloissa on mikrofonijärjestelmä ja osassa tiloista myös kaiuttimet.

Lisätietoa tiloista ja palveluista löytyy Framin nettisivuilta https://www.frami.fi

Onnistuneen kokouksen/kokouspäivän tarjoilut:

Kokouspaketti 1
17,35 € /henkilö sisältäen aamu- TAI iltapäiväkahvituksen päivän suolaisella tai makealla kahvileivällä ja päivän linjastolounaan (salaatti- ja leipäpöytä, lämminruokavaihtoehdot lisäkkeineen, ruokajuomat, kahvi/tee ja keksi).

Kokouspaketti 2
24,25 € /henkilö sisältäen aamukahvituksen päivän suolaisella kahvileivällä, päivän linjastolounaan (salaatti- ja leipäpöytä, lämminruokavaihtoehdot lisäkkeineen, ruokajuomat, kahvi/tee ja keksi) ja iltapäiväkahvituksen makealla kahvileivällä.

Hinnat sisältävät alv:n. Lisää tarjoiluvaihtoehtoja voi käydä katsomassa osoitteessa www.frami.fi/ravintolat

Tarjoilutilaukset ja tiedustelut:

Ravintola Komia, puh. 0207 600 391, komia@juvenes.fi

Tilavaraukset:

Marika Puhilas
palvelupäällikkö / Into Seinäjoki Oy
puh. 020 124 4010
kokouspalvelut@frami.fi