• en
  • fi
  • sv

Juhlapalvelu Seinäjoki

Kokoukset, juhlat ja tilaisuudet Seinäjoella

Juvenes tarjoaa laadukasta ja yksilöllistä juhlapalvelua sekä juhla-, kokous- ja saunatiloja niin perhejuhliin, yritystilaisuuksiin kuin akateemisiin tilaisuuksiin valtakunnallisesti.

Kokemuksemme vaativien tarjoilujen järjestämisestä ja ammattitaitoinen Catering-henkilökuntamme takaavat onnistuneet ja ikimuistoiset juhlat. Seinäjoen Framin kokous- ja juhlatilavalikoimasta löytyy sopivia tiloja erilaisiin ja eri kokoisiin kokouksiin, juhliin ja tapahtumiin. Yhteistyöverkostomme kautta voimme tarjota kaikki tapahtumapalvelut ääni- ja valotekniikasta ohjelmapalveluihin.

Juvenes Juhlapalvelulle on myönnetty Chaîne des Rôtisseurs – Paistinkääntäjien Rôtisseurs-kilpi ensimmäisenä juhlapalveluyrityksenä Suomessa. Kilpi on maailman suurimman ja vanhimman gastronomisen järjestön korkein tunnustus ruoan ja palvelun tasosta.

Rotisseurs logo
Pyydä tarjous

Ravintola Komia
Ravintola- ja tapahtumapäällikkö
Tanja Heinimäki

0207 600 391
komia@juvenes.fi
www.juvenes.fi/komia

Valtakunnallinen myyntipalvelu:

Myyntipalvelu on avoinna 24.6.-31.7. ma-pe klo 10.00-14.00.
juhlapalvelu@juvenes.fi
puh. 0207 600 300

Tapahtuma-, juhla- ja kokousmyynti

Myyntipäällikkö Arja Mäkimartti
arja.makimartti@juvenes.fi
puh. 0207 600 305


Juhla- ja kokoustilat Seinäjoella

Juhlatilat

Monipuolisen kokouspaikan lisäksi Frami tarjoaa upeat aula- ja ravintolatilat mm. messu- ja juhlatilaisuuksia varten kauniilla paikalla Seinäjoella. Aulatiloihimme mahtuu 50-200 henkilöä. Ravintola Idea tarjoaa tilaa noin 150:lle ja ravintola Komia puolestaan 200 ruokailijalle. Kokoustiloista, ravintoloista ja auditorioista pääosa sijaitsee Framin päärakennuksessa Frami B:ssä, jonka ansiosta suurempia tilaisuuksia varten on helppo yhdistellä eri tiloja tarpeen mukaisesti.

Framin sauna

Päärakennuksessa sijaitsevat Framin saunatilat, jolloin kokouspäivään on helppo yhdistää myös rennompi illanvietto löylyjen merkeissä. Saunatilaan mahtuu parhaimmillaan 10 henkilöä kerralla. Tämä vaihtoehto voisi olla loistava esimerkiksi työporukan yhteiseen tyky-päivään.

Tilat:

Aulatasanne (Frami B) 50 hlö
Ravintola Idea (Frami D) 150 hlö
Pääaula (Frami B) 200 hlö
Ravintola Komia (Frami B) 250 hlö
Sauna (Frami B) 5 + 10 hlö

Ota yhteyttä:

Marika Puhilas
palvelupäällikkö
puh. 020 124 4010
kokouspalvelut@frami.fi

Kokoustilat

Frami on Seinäjoen tunnetuin täyden palvelun kokous- ja kongressitalo. Frami tarjoaa hyvälle kokoukselle kaikki ainekset: monipuoliset ja modernit tilat, herkulliset tarjoilut sekä erinomaisen sijainnin vain kilometrin päässä matkakeskuksesta.

Framissa isännöit yhtä hyvin muutaman henkilön neuvottelua kuin 400 ihmisen kansainvälistä konferenssia. Muuntuvat tilat tarjoavat mahdollisuuden myös usean rinnakkaisen tapahtuman järjestämiseen yhtä aikaa. Käytössä voi olla auditorio seminaaria varten, kokoustilat ryhmätöihin ja aulatila näyttelyosastoille. Kaksi ravintolaa varmistavat maittavat syötävät ja juotavat.

Pysäköinti onnistuu vaivattomasti Framin parkkitalossa.

Tutustu monipuolisiin tiloihimme alla ja valitse sopivin. Ja kysy ihmeessä lisätietoja. Järjestetään yhdessä paras tilaisuus ikinä!

Kokoustilat:

Bell (Frami B) 8 hlö
Swingi (Frami B) 20 hlö
Bitti (Frami D) 10 hlö
Bell + Macroni (Frami B) 20 hlö
Marconi (Frami B) 12 hlö
Siru + Bitti (Frami D) 26 hlö
Edustustila (Frami B) 16 hlö
Watt + Edison (Frami B) 34 hlö
Watt (Frami B) 16 hlö
Mega (Frami D) 50 hlö
Siru (Frami D) 16 hlö
Bell + Macroni + Watt + Edison (Frami B) 54 hlö
Edison (Frami B) 18 hlö

Auditoriot:

Auditorio 3 90 hlö
Auditorio 1 99 hlö
Auditorio 2 206 hlö
Auditoirot 2 + 3 296 hlö
Auditoriot 1 + 2 305 hlö
Auditoriot 1 +2 +3 405 hlö

Varustus:

Kaikissa kokous- ja auditoriotiloissa on käytössä datatykki, valkokangas, fläppitaulu ja langaton verkkoyhteys. Auditoriotiloissa on mikrofonijärjestelmä ja osassa tiloista myös kaiuttimet.

Lisätietoa tiloista ja palveluista löytyy Framin nettisivuilta https://www.frami.fi

Onnistuneen kokouksen/kokouspäivän tarjoilut:

Kokouspaketti 1
17,35 € /henkilö sisältäen aamu- TAI iltapäiväkahvituksen päivän suolaisella tai makealla kahvileivällä ja päivän linjastolounaan (salaatti- ja leipäpöytä, lämminruokavaihtoehdot lisäkkeineen, ruokajuomat, kahvi/tee ja keksi).

Kokouspaketti 2
24,25 € /henkilö sisältäen aamukahvituksen päivän suolaisella kahvileivällä, päivän linjastolounaan (salaatti- ja leipäpöytä, lämminruokavaihtoehdot lisäkkeineen, ruokajuomat, kahvi/tee ja keksi) ja iltapäiväkahvituksen makealla kahvileivällä.

Hinnat sisältävät alv:n. Lisää tarjoiluvaihtoehtoja voi käydä katsomassa osoitteessa www.frami.fi/ravintolat

Tilaukset:

0207 600 391, komia@juvenes.fi

Ota yhteyttä:

Marika Puhilas
palvelupäällikkö
puh. 020 124 4010
kokouspalvelut@frami.fi

Sivustomme käyttää evästeitä, liittyen kolmannen osapuolen palveluihin. Lue lisää tietosuojaselosteistamme ja hyväksy evästeiden käyttö.