• en
  • fi
  • sv

Juhla- ja kokouspalvelu Pori & Rauma

Kokoukset, juhlat ja tilaisuudet Porissa ja Raumalla

Juvenes tarjoaa laadukasta ja yksilöllistä juhlapalvelua sekä juhla-, kokous- ja saunatiloja niin perhejuhliin, yritystilaisuuksiin kuin akateemisiin tilaisuuksiin valtakunnallisesti.

Kokemuksemme vaativien tarjoilujen järjestämisestä ja ammattitaitoinen Catering-henkilökuntamme takaavat onnistuneet ja ikimuistoiset juhlat. Porin ja Rauman kokous- ja juhlatilavalikoimasta löytyy sopivia tiloja erilaisiin ja eri kokoisiin kokouksiin, juhliin ja tapahtumiin. Yhteistyöverkostomme kautta voimme tarjota kaikki tapahtumapalvelut ääni- ja valotekniikasta ohjelmapalveluihin.

Juvenes Juhlapalvelulle on myönnetty Chaîne des Rôtisseurs – Paistinkääntäjien Rôtisseurs-kilpi ensimmäisenä juhlapalveluyrityksenä Suomessa. Kilpi on maailman suurimman ja vanhimman gastronomisen järjestön korkein tunnustus ruoan ja palvelun tasosta.

Rotisseurs logo
Pyydä Tarjous:

Juhlapalvelu Pori & Rauma

Satakunnankatu 25, 28130 Pori
Satamakatu 26, 26100 Rauma

Simo Inkilä
0207 600 363
simo.inkila@juvenes.fi
www.juvenes.fi/juhlapalvelu

Valtakunnallinen MYYNTIPALVELU PALVELEE

Myyntipalvelu avoinna:
maanantai – torstai  klo 9.00-15.00,
perjantaisin klo 9.00-13.00
juhlapalvelu@juvenes.fi
puh. 0207 600 300

Tapahtuma-, juhla- ja kokousmyynti
Myyntipäällikkö Arja Mäkimartti
arja.makimartti@juvenes.fi
puh. 0207 600 305


Juhla- ja kokoustilat Satakunnassa

Juhla- ja kokoustilat

Ravintola Skene, Pori

Ravintola sijaitsee Porin SAMK kampuksella Porin matkakeskuksen kupeessa. Juvenes Oy rantautui Satakuntaan 2017 ja sai iloisen hyvän palvelun talon maineen.

Monipuolisesta keittiöstä löytyy monenmoisia herkkuja mm. kotilounaasta katuruokaan ja raikaisiin salaatteihin. Voit nauttia ravintolan valtavien ikkunoiden tuomasta auringonvalosta sekä siirtyä pienelle terassille nauttimaan lounasta.

Ravintolaan ovat tervetulleita niin opiskelijat kuin muutkin nälkäiset kulkijat. Ravintola Skenessä asiakaspaikkoja 280 kpl.

Kabinetit (äänen ja kuvantoistolaiteet kabineteissa):

VR 55 hlö
BUSSI 25 hlö
VITRIINI 25 hlö
Terassit 50/40/30 hlö

Ravintola Skene tarjoilee lounasta maanantaista perjantaihin (aukiolot voit tarkistaa täältä). Muina aikoina tilauksen mukaan niin juhliin kuin kokoustilaisuuksiinkin, sekä yritysjuhliin.

Atrium-tila 200-1200 henkilöä monimuotoisiin tilaisuuksiin niin arjesta juhlaan.

Ravintola Skessä on anniskeluoikeudet.

Porin kampuksen Agora-salissa voidaan järjestää suuria konferensseja, seminaareja, vuosijuhlia ja gaalailtoja monipuolisessa ja elämyksellisessä ympäristössä. Saliin mahtuu 500–1000 henkilöä pöytä- ja tuolijärjestelystä riippuen. Jos tarvetta on pienemmällä tilalle tai tapahtuma vaatii useampaa tilaa, voi Agora-salin jakaa kolmeen osaan, joissa kaikissa on itsenäiset esitys- ja äänentoistolaitteistot. Salin lisäksi kampukselta löytyy useita kokous- ja ryhmätyötiloja 8-150 hengen ryhmille (28 erilaista tilaa). Kaikissa tiloissa on nykyaikainen kokoustekniikka sekä langattomat wlan-yhteydet.

Ota yhteyttä, niin löydetään teille sopiva tila ja suunnitellaan yhdessä onnistunut tapahtuma!

SAMKin kampukset tilojen yhteydenotot:

Julia Vaahtera
Tapahtumakoordinaattori
puh. 044 710 3147

Café Agora, Pori

Café Agora on myös Porin SAMK-kampuksella palveleva ravintola, jossa voit nauttia aamiaista, raikkaita salaatteja ja pizzaa, koti- ja keittoruokia. Agorassa on 65 asiakaspaikkaa.

Edullinen aamukahvi käynnistää koulupäivän mukavasti ja voit koota aamiaispöydästä itsellesi vaikka mieleisen aamiaissämpylän.

Seuraa Ravintola Skeneä ja Café Agoraa myös Facebookissa!

Café Agorassa on anniskeluoikeudet.

Ravintola Kanali, Rauma

Maistuva lounas Ravintola Kanalista!
”Sydämen gyllydest suu puhu”

Etsitkö sopivaa ruokapaikkaa pienelle taika isolle ryhmälle? Kanali sopii erinomaisesti myös ryhmien ruokailupaikaksi. Pysähdy meille syömään ja vietä rentouttava hetki kotiruoan parissa. Ravintolassamme on yhteensä 150 asiakaspaikkaa, joten tilaa löytyy isollekin porukalle.

Kanalin lounas valmistetaan tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista. Annamme ystävällisen palvelun, jotta vierailu ravintolassamme sujuisi mahdollisimman mutkattomasti ja miellyttävästi.