• en
  • fi
  • sv

Juhla- ja kokouspalvelu Oulu

Kokoukset, juhlat ja tilaisuudet Oulussa

Juvenes Juhlapalvelualoitti toimintansa Oulussa kesällä 2019. Tuomme juhlapalvelumme asiakkaan luokse tai paikkaan, missä halutaan juhlia!

Juveneksen kautta hoidamme tilaisuudet alusta loppuun saakka, olipa kyseessä sitten:

  • häät,
  • muut perhejuhlat,
  • yritystilaisuudet,
  • akateemiset juhlat tai
  • vaikka pikkujoulut!

Pyydä tarjous myös omiin juhliisi – meidän kautta hoituu tarjoilut myös omaan tilaasi!

Herkkupisteen tilaustuotteet (kakut ym.)
Menut (helppoja muualle tilattavia esim. Easy-menut ja Sinulle sopivat -menut

Olemme valmiina tuomaan osaamisemme juhliinne. Huikea valtakunnallinen juhlapalveluosaaminen yhdessä paikallisen tiimin kanssa takaa onnistuneet tilaisuudet. Juvenes on luottokumppani arjessa ja juhlassa.

Juvenes Juhlapalvelu on valtakunnallinen juhlapalvelu- ja ravintolatoimija. Toimimme yhdeksällä paikkakunnalla Suomessa – Oulussa toimintaa on ollut vuodesta 2017 lähtien. Juhlapalvelumme ydinajatus on tarjota yritys- ja yksityisasiakkaillemme kokonaisvaltaista juhlapalvelua. Huolehdimme cateringista ja tarvittaessa myös tilaisuuden kaikkien osa-alueiden tuottamisesta. Järjestämme laadukkaita ja yksilöllisiä tilaisuuksia mm. muutaman henkilön kahvituksista, häihin ja muihin perhejuhliin, yritystilaisuuksiin, akateemisiin juhliin ja valtion päämiestasonkin tilaisuuksiin. Juhlapalvelumme tuottaa yli 10 000 tilaisuutta vuodessa.

Juvenes Juhlapalvelulle myönnettiin v. 2006 Chaîne des Rôtisseurs -Paistinkääntäjien Rôtisseurs-kilpi ensimmäisenä juhlapalveluyrityksenä Suomessa. Kilpi on maailman suurimman ja vanhimman gastronomisen järjestön korkein tunnustus ruoan ja palvelun tasosta. Yrityksemme palveluksessa työskentelee 13 ammattilais-rotissööriä, jotka huolehtivat ruoan, juoman ja palvelun elämyksellisyydestä.

Rotisseurs logo
Myyntipalvelu:

Juhlapalvelu Oulu
Minna Gehör
minna.gehor@juvenes.fi
Puh. 0207 600 103

Valtakunnallinen MYYNTIPALVELU PALVELEE

Myyntipalvelu avoinna:
maanantai – torstai  klo 9.00-15.00,
perjantaisin klo 9.00-13.00
juhlapalvelu@juvenes.fi
puh. 0207 600 300

Tapahtuma-, juhla- ja kokousmyynti
Myyntipäällikkö Arja Mäkimartti
arja.makimartti@juvenes.fi
puh. 0207 600 305

Sivustomme käyttää evästeitä, liittyen kolmannen osapuolen palveluihin. Lue lisää tietosuojaselosteistamme ja hyväksy evästeiden käyttö.