• en
  • fi
  • sv

Hatanpään Kartano

Hatanpään Kartano

Lumoudu kartanosta!

Hatanpään kartano sijaitsee kauniin englantilaistyylisen ruusupuutarhan ympäröimänä Pyhäjärven rannalla. Astuessasi kartanolle voit kokea kartanomaisen miljöön, jossa toteutamme kaikki juhlasi ja erilaiset yksityis-, kokous- tai yritystilaisuudet, unohtamatta ihanaa kesäkahvilaa ja puotiamme. Kartano on entisöity vanhaa kunnioittaen ja lisätty ripaus modernia tunnelmaa.

Hatanpään kartano sijaitsee parin kilometrin päässä Tampereen keskustasta. Meillä on 20 luvanvaraista parkkipaikkaa käytettävissänne. Voit nauttia kahvilan monista herkuista kartanon saleissa tai terassillamme, ihaillen upeaa ruusupuutarhaa ja järvimaisemaa, sekä ostaa puodistamme ihania tuliaisia kotiin vietäväksi.

Tiesithän, että Kartanon historiassa on mm. tapahtuma, mistä Tampereen kaupunki sai perustamiskäskynsä.

Tule kuulemaan lisää ja jättämään oma jälkesi kartanon historiaan!

Lounas ma-pe klo 11.00-15.00
Lounas 10,30€
Opiskelijalounas 2,70€

RESTAURANT FRENCKELL & PIHA

Frenckellinaukio 2 H, 33210 Tampere

100% suomalainen

frenckell@juvenes.fi
www.juvenes.fi/frenckell
facebook.com/frenckell

Ravintolapäällikkö
Johanna Säily-Syvänen
0207 600 358

Keittiö
0207 600 359

Joskus ennakkoon ilmoittamaamme ruokaan joudumme tekemään muutoksia, emmekä teknisesti saa sen tuotetietoja enää ruokalistapalveluumme. Pyydäthän henkilökunnalta lisätietoja ruoka-aineista ja allergeeneista. Kiitos ymmärryksestä!

Sivustomme käyttää evästeitä, liittyen kolmannen osapuolen palveluihin. Lue lisää tietosuojaselosteistamme ja hyväksy evästeiden käyttö.