Restaurant Komia
Restaurant Komia is located at walking distance from the Seinäjoki city center in the meeting and congress center Fram.
The restaurants wonderful river view changes beautifully with the seasons, which gives a unique atmosphere for everyday and for special occasions.
The café is open from morning to afternoon and the versatile lunch buffet is set from Monday to Friday.
We also cater evenings and weekends. Our venues are perfect for business functions as well as family events. When combined with the amazing lobby area, the venue can fit up to 450 persons.
The modern and versatile venues, high quality restaurant services and central location offer an excellent frame for events and gatherings of all sizes.
Welcome to Komia!
Komia´s lunch menu
Juvenes in Instagram
Onko elämäsi tärkein juhla edessä? ❤️💍 Hatanpään kartano tarjoaa lunoavan romanttiset puitteet ikimuistoisiin rakkauden juhliin. Kartano on ihanteellinen juhlatila niin kesällä kuin talvella. Kesähäät voivat laajentua ulos upean vehreän puutarhan puolelle, keskelle kukkaloistoa. Talvihäät kartanon lämmössä intiimissä kynttilänvalossa, keskellä lumista puistomaisemaa korostavat läheisyyttä ja yhteenkuulumista.
Kartanossa on vietetty iloisia hääjuhlia läpi vuosisatojen. Nyt on teidän vuoronne juhlistaa rakkauttanne täydellisessä ympäristössä ❤️✨
Lisätietoja nettisivuiltamme juvenes.fi
#häämessut #tampereenhäämessut #naimisiin #häät #häät2023 #häät2024 #juhlasuunnittelu #hatanpäänkartano @hatanpaan_kartano

Tarvitsetko virtaa pimeyden keskelle?✨ Tässä helppo ja nopea inkiväärishottiresepti. Valmiita Inkiväärishotteja on myös myynnissä meidän ravintoloissa ja kahviloissa!☺️
Inkiväärishotin valmistukseen tarvitset vain inkiväärin, sitruunan, appelsiinin, hunajaa sekä kattilan, raastimen, siivilän ja lasipullon.
1. Raasta noin 70g inkivääriä.
2. Lisää kattilaan 0,5L vettä ja raastettu inkivääri. Kuumenna inkivääriseos.
3. Purista sitruuna ja appelsiini. Lisää mehu kattilaan inkiväärin sekaan.
4. Siivilöi sattumat ja painele kauhalla.
5. Makeuta seos lisäämällä hunajaa noin 1tl.
6. Pullota inkiväärimehu ja nauti!
#inkiväärishotti #virtaapäivään #resepti

Toimitusjohtaja Päivi Lindén siirtyy toukokuun jälkeen elämässään uuteen vaiheeseen ja päättää yli 17 vuotta kestäneen työuran Juveneksella.
”Olen saanut olla näiden vuosien aikana mukana kasvattamassa ja kehittämässä yhtiötä sen huikeassa tarinassa valtakunnalliseksi, vastuulliseksi ravintolapalveluyritykseksi. Kiitos upeiden esihenkilöideni minulla on ollut kannustus jatkuvaan kehittymiseen sekä innostus ottaa uusia haasteita vastaan. Minuun on luotettu ja olen saanut johtaa lähes kaikkia Juveneksen liiketoiminnan ja tukipalveluiden tehtäviä Juvenes-urani aikana.
Viimeiset reilut neljä ja puoli vuotta ensin yhtiön vt. ja myöhemmin varsinaisena toimitusjohtajana ovat olleet koko urani kovimpia ponnistuksia ja samalla palkitsevimpia kokemuksia. Arvostan suuresti, että minulla on ollut tällä matkalla oppaanani ja sparraajanani huikea hallitus sekä tukenani maailman sitoutunein johtoryhmä, jotka eivät koskaan ole väistyneet rinnaltani, vaikka koronan ja kustannuskriisien keskellä kyyti oli usein todella kylmää ja kuoppaista. Olemme yhdessä hallituksen, johtoryhmän sekä käsittämättömän upean henkilöstömme kanssa rikkoneet viimeisten vuosien aikana monia ennätyksiä yli 60 - vuotiaan yhtiön historiassa, niin hyvässä kuin huonossa. Kaiken toiminnan perustana on toiminut arvostus, luottamus ja usko yhdessä tekemiseen.
Kun vuodenvaihteessa alkoi varmistua, että olemme valtavilla yhteisillä ponnistuksilla onnistuneet pelastamaan Juveneksen koronavuosien syvästä ahdingosta, minulle tuli voimakas tunne, että oma työni on nyt tullut yhtiössä valmiiksi ja minun on aika tehdä jotain muuta. Juvenes on valmis uuteen nousuun. Nyt on erinomainen hetki luovuttaa hieno yhtiö uuden kipparin käsiin.”
Juveneksen uuden toimitusjohtajan haku käynnistyy pian. Seuraa tiedotustamme.

Nyt on syytä juhlia, sillä tänään 27.1 vietetään kansallista suklaakakkupäivää🍫 Juveneksen ravintoloissa pääsee herkuttelemaan suklaakakuilla!
Suklaakakku on nimensä mukaisesti maustettu suklaalla tai kaakaojauheella. Suklaata voi yhdistää myös esimerkiksi raikkaisiin vadelmiin tai lempeään chiliin. Tiesitkö, että ensimmäinen suklaakakkuresepti julkaistiin 176-vuotta sitten😲
Mikä on sinun suosikki suklaakakku? Kommentoi alle👇🏼
#chocolatecake #chocolatecakeday #suklaakakkupäivä #syytäjuhlia #suutmakiaksi

Olisitko sä meidän uusi työkaveri? Tai tunnetko jonkun, joka voisi olla?
Haemme kokkeja sekä saliosaajia Tampereen henkilöstö- ja opiskelijaravintoloihin. Ilahdumme moniosaajista, joilla pysyy kauha kädessä ja hymy huulilla asiakaspalvelussa. 🤩
Tarjolla on sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia työsuhteita, kumpi sopisi sulle paremmin? Työajatkin on kivoja, pääasiallisesti päivävuoroja, mutta pääset mukaan myös juhlapalvelun tilaisuuksiin ja tapahtumiin.
Lisätietoja ja hakulomakkeen löydät profiilin linkistä ➡️ Avoimet työpaikat. Linkkipuun kautta pääset myös tutustumaan ravintoloihimme.
#avointyöpaikka #rekry #rekrytointi #tampere #opiskelijaruokaa #lounasravintola #lounastampere #opiskelijaravintola #juvenes #työkaveri #kokki #tarjoilija #työkaverit #ravintola

Hei opiskelija!! Nyt on tarjolla ilmainen lounaskahvi lounaan oston yhteydessä Juvenes-appilla! 🤩 Näin helposti sen lataaminen käy 👉🏼
#coffee #lunch #lounaskahvi #juvenesapp #päivänpiristys

Maistuiko päivän lounas tänään? 🍲 Saiko asiakaspalvelija hymyn huulille tänäänkin? ☺️
Jätä meille palautetta! Tiesithän, että voit jättää meille fiilispalautteiden lisäksi risuja, ruusuja ja toiveita Happy or Not -laitteiden avulla vaikka joka päivä! Luemme jokaisen palautteen läpi ja viilaamme asiakaskokemuksen entistäkin paremmaksi! 🤩

Nyt vietetään Juveneksen ravintoloissa vegaaniviikkoa🤩🌱
Tervetuloa herkuttelemaan lounaspöytämme vegaanisilla herkuilla!
#juvenes #vegaaniviikko #veganweek #vihreävalinta #lounas #lunch

Juveneksen Minna Gehör voitti ammattikeittiön päällikkösarjan ja PRO -palkinnon!!!!🥂🍾⭐️⭐️⭐️
#progaala #avecmedia #juvenes_oy

Open: Mon-Fri 08.00-14.00
Lunch: Mon-Fri 10.30-13.30
Prices:
Koto meal: 12,15 €
Dessert: 2,00 €
Restaurant Komia
Kampusranta 9 B, 60320 Seinäjoki

Restaurant and Event Manager
Tanja Heinimäki
0207 600 391
Chef
Henri Viemerö
0207 600 392