Café Hub
Hub, with its 90 seats, is a refreshing oasis, in the center of Oulu university, on the upper level of restaurant Napa. Comfortable couches offer a cosy coffee break for your busy day. The Hub has a wide selection of café products from our kitchen, breakfast, special coffees as well as salads and soups for lunch. We also cater your everyday meetings with quality products.
By showing your student card, you are entitled to the Kela meal subsidy.
* Student lunch meal
* Student lunch meal All student prized KELA subsidized meals include a side salad, bread and spread and a drink (1 glass of milk, sour milk, vegetarian drink and water)
Hub´s lunch list
Juvenes in Instagram
Onko elämäsi tärkein juhla edessä? ❤️💍 Hatanpään kartano tarjoaa lunoavan romanttiset puitteet ikimuistoisiin rakkauden juhliin. Kartano on ihanteellinen juhlatila niin kesällä kuin talvella. Kesähäät voivat laajentua ulos upean vehreän puutarhan puolelle, keskelle kukkaloistoa. Talvihäät kartanon lämmössä intiimissä kynttilänvalossa, keskellä lumista puistomaisemaa korostavat läheisyyttä ja yhteenkuulumista.
Kartanossa on vietetty iloisia hääjuhlia läpi vuosisatojen. Nyt on teidän vuoronne juhlistaa rakkauttanne täydellisessä ympäristössä ❤️✨
Lisätietoja nettisivuiltamme juvenes.fi
#häämessut #tampereenhäämessut #naimisiin #häät #häät2023 #häät2024 #juhlasuunnittelu #hatanpäänkartano @hatanpaan_kartano

Tarvitsetko virtaa pimeyden keskelle?✨ Tässä helppo ja nopea inkiväärishottiresepti. Valmiita Inkiväärishotteja on myös myynnissä meidän ravintoloissa ja kahviloissa!☺️
Inkiväärishotin valmistukseen tarvitset vain inkiväärin, sitruunan, appelsiinin, hunajaa sekä kattilan, raastimen, siivilän ja lasipullon.
1. Raasta noin 70g inkivääriä.
2. Lisää kattilaan 0,5L vettä ja raastettu inkivääri. Kuumenna inkivääriseos.
3. Purista sitruuna ja appelsiini. Lisää mehu kattilaan inkiväärin sekaan.
4. Siivilöi sattumat ja painele kauhalla.
5. Makeuta seos lisäämällä hunajaa noin 1tl.
6. Pullota inkiväärimehu ja nauti!
#inkiväärishotti #virtaapäivään #resepti

Toimitusjohtaja Päivi Lindén siirtyy toukokuun jälkeen elämässään uuteen vaiheeseen ja päättää yli 17 vuotta kestäneen työuran Juveneksella.
”Olen saanut olla näiden vuosien aikana mukana kasvattamassa ja kehittämässä yhtiötä sen huikeassa tarinassa valtakunnalliseksi, vastuulliseksi ravintolapalveluyritykseksi. Kiitos upeiden esihenkilöideni minulla on ollut kannustus jatkuvaan kehittymiseen sekä innostus ottaa uusia haasteita vastaan. Minuun on luotettu ja olen saanut johtaa lähes kaikkia Juveneksen liiketoiminnan ja tukipalveluiden tehtäviä Juvenes-urani aikana.
Viimeiset reilut neljä ja puoli vuotta ensin yhtiön vt. ja myöhemmin varsinaisena toimitusjohtajana ovat olleet koko urani kovimpia ponnistuksia ja samalla palkitsevimpia kokemuksia. Arvostan suuresti, että minulla on ollut tällä matkalla oppaanani ja sparraajanani huikea hallitus sekä tukenani maailman sitoutunein johtoryhmä, jotka eivät koskaan ole väistyneet rinnaltani, vaikka koronan ja kustannuskriisien keskellä kyyti oli usein todella kylmää ja kuoppaista. Olemme yhdessä hallituksen, johtoryhmän sekä käsittämättömän upean henkilöstömme kanssa rikkoneet viimeisten vuosien aikana monia ennätyksiä yli 60 - vuotiaan yhtiön historiassa, niin hyvässä kuin huonossa. Kaiken toiminnan perustana on toiminut arvostus, luottamus ja usko yhdessä tekemiseen.
Kun vuodenvaihteessa alkoi varmistua, että olemme valtavilla yhteisillä ponnistuksilla onnistuneet pelastamaan Juveneksen koronavuosien syvästä ahdingosta, minulle tuli voimakas tunne, että oma työni on nyt tullut yhtiössä valmiiksi ja minun on aika tehdä jotain muuta. Juvenes on valmis uuteen nousuun. Nyt on erinomainen hetki luovuttaa hieno yhtiö uuden kipparin käsiin.”
Juveneksen uuden toimitusjohtajan haku käynnistyy pian. Seuraa tiedotustamme.

Nyt on syytä juhlia, sillä tänään 27.1 vietetään kansallista suklaakakkupäivää🍫 Juveneksen ravintoloissa pääsee herkuttelemaan suklaakakuilla!
Suklaakakku on nimensä mukaisesti maustettu suklaalla tai kaakaojauheella. Suklaata voi yhdistää myös esimerkiksi raikkaisiin vadelmiin tai lempeään chiliin. Tiesitkö, että ensimmäinen suklaakakkuresepti julkaistiin 176-vuotta sitten😲
Mikä on sinun suosikki suklaakakku? Kommentoi alle👇🏼
#chocolatecake #chocolatecakeday #suklaakakkupäivä #syytäjuhlia #suutmakiaksi

Olisitko sä meidän uusi työkaveri? Tai tunnetko jonkun, joka voisi olla?
Haemme kokkeja sekä saliosaajia Tampereen henkilöstö- ja opiskelijaravintoloihin. Ilahdumme moniosaajista, joilla pysyy kauha kädessä ja hymy huulilla asiakaspalvelussa. 🤩
Tarjolla on sekä kokoaikaisia että osa-aikaisia työsuhteita, kumpi sopisi sulle paremmin? Työajatkin on kivoja, pääasiallisesti päivävuoroja, mutta pääset mukaan myös juhlapalvelun tilaisuuksiin ja tapahtumiin.
Lisätietoja ja hakulomakkeen löydät profiilin linkistä ➡️ Avoimet työpaikat. Linkkipuun kautta pääset myös tutustumaan ravintoloihimme.
#avointyöpaikka #rekry #rekrytointi #tampere #opiskelijaruokaa #lounasravintola #lounastampere #opiskelijaravintola #juvenes #työkaveri #kokki #tarjoilija #työkaverit #ravintola

Hei opiskelija!! Nyt on tarjolla ilmainen lounaskahvi lounaan oston yhteydessä Juvenes-appilla! 🤩 Näin helposti sen lataaminen käy 👉🏼
#coffee #lunch #lounaskahvi #juvenesapp #päivänpiristys

Maistuiko päivän lounas tänään? 🍲 Saiko asiakaspalvelija hymyn huulille tänäänkin? ☺️
Jätä meille palautetta! Tiesithän, että voit jättää meille fiilispalautteiden lisäksi risuja, ruusuja ja toiveita Happy or Not -laitteiden avulla vaikka joka päivä! Luemme jokaisen palautteen läpi ja viilaamme asiakaskokemuksen entistäkin paremmaksi! 🤩

Nyt vietetään Juveneksen ravintoloissa vegaaniviikkoa🤩🌱
Tervetuloa herkuttelemaan lounaspöytämme vegaanisilla herkuilla!
#juvenes #vegaaniviikko #veganweek #vihreävalinta #lounas #lunch

Juveneksen Minna Gehör voitti ammattikeittiön päällikkösarjan ja PRO -palkinnon!!!!🥂🍾⭐️⭐️⭐️
#progaala #avecmedia #juvenes_oy

Open: Mon-Fri 07.45-14.30
Brekkie: 7.45-9.30
My Salad: 10.00-13.30
Prices:
(student / staff / visitor ):
Combo meal: 2,70 €/5,62 €/8,65€
Cafe Hub
Erkki Koiso-Kanttilankatu, 90570 Oulun yliopisto

Restaurant Manager
Tiina Ahola
0207 600 105