• en
  • fi
  • sv

Dynamo

Restaurant Dynamo

(SULJETTU KESÄKSI 4.7. – 30.7.)

Dynamo sijaitsee Dynamo Business Parkin toimisto- ja liikekiinteistössä lähellä Ratinan kauppakeskusta, ja on avoinna kaikille. Lounastarjoilu on runsas ja monipuolinen ja ateriat valmistetaan suomalaisista raaka-aineista.

Ravintolasta löytyy myös 24h-itsepalveluvitriini, jossa on tarjolla tuoretta ja runsasta välipalaa työpäivän lomassa nautittavaksi, tai vaikka ympäri vuorokauden.

Kiinteistön ylimmästä kerroksesta löytyy myös upeat saunatilat yritysten käyttöön, kokoustamiseen että illanviettoon. (tarjolla minibaari A-oikeuksin saunatiloissa), Kokoustiloista on hienot näkymät Tampereen keskustaan ja Pyhäjärvelle.

Myös ravintolan yhteydestä löytyy useita kokoustiloja. Kaikkiin tiloihin hoituu mutkattomasti erilaiset kokoustarjoilut.

Ravintolatila toimii myös juhlapaikkana ikimuistoisille juhlille.  Juvenes  juhlapalvelulla on Rotisseurkilpi osoituksena gastronimisista ansioista.

Lounas ma-pe klo 10.30-13.00
Lounas 11,15€
Jälkiruoka 2,10€

RESTAURANT DYNAMO

Hatanpään valtatie 24, 33100 Tampere

100% suomalainen

dynamo@juvenes.fi
www.juvenes.fi/dynamo
www.facebook.com/restaurantdynamo

Ravintolapäällikkö
Suvi Tulppo puh. 0207 600 120

Keittiöpäällikkö
Hanna Tieranta puh. 0207 600 121

Sivustomme käyttää evästeitä, liittyen kolmannen osapuolen palveluihin. Lue lisää tietosuojaselosteistamme ja hyväksy evästeiden käyttö.